010 Web Fotografie
Image default
Sport

Wat is beter? Een garmin horloge of een fitbit horloge?

Wat is beter? Een garmin horloge of een fitbit horloge

Wanneer je de keuze moet maken tussen een garmin horloge of een fitnit horloge is dit een moeilijk keuze. Deze twee merken worden veel met elkaar vergeleken, zijn beiden van de hoogste kwaliteit maar er zit veel verschil tussen de twee.

Wanneer je leeft voor (fanatiek) sporten dan is de keuze makkelijk gemaakt: een Garmin horloge.

Maar Fitbit is flink ontwikkeld en is niet alleen maar een stappenteller horloge meer. Het is nog steeds de juiste keuze wanneer je kijkt naar algemene gezondheid. Veel mensen hebben hier meer interesse in dan een horloge dat zich specifiek richt op sportmetingen.

Maar dat is niet het einde van het verhaal.

Garmin heeft veel meer uitgebreide horloges en functionaliteiten hierin ingebouwd. Al deze horloges van Garmin worden in verschillende vormen en prijzen aangeboden.

Wanneer je begint met fanatiek sporten, of met fitness, dan is het handig om een Garmin sporthorloge te kiezen dat bij jou wensen past. Er zijn veel verschillende modellen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan verschillen in nauwkeurigheid van hartslagmetingen, gps-tracking en het aantal metingen voor sport.

Er is dan ook voor zowel Garmin horloges als Fitbit horloges meer dan ruime keuze. Daarom gaan wij jou in dit artikel helpen met het maken van een keuze.

Wat is het beste Garmin horloge

De keuze voor garmin horloges is enorm. Alleen al van Garmin zijn er bijna twintig verschillende horloges, trackers en smartwatches op de markt. Ieder met zijn eigen kwaliteiten en prijsrange. Het beste Garmin horloge is dus een vraag die soms moeilijk te beantwoorden is. Het beste allround sporthorloge van Garmin is de Garmin Forerunner 245. Dit horloge heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding en is geschikt voor zowel de serieuze als de minder serieuze sporter.

Garmin Fenix 6S Pro

Garmin Fenix ​​​​6 Pro is een verbeterde versie van  Fenix ​​​​6. Het grootste voordeel van de Pro-versie is het kaartmateriaal van Europa. Hierdoor kan de klok niet alleen de lijnen zien, maar ook navigeren op de kaart. Bovendien heeft de 6 Pro een Pace Pro-functie waarmee je je tempodoelen kunt bereiken terwijl je klimt en daalt. 6 heeft dit alleen via de Garmin Connect app, Fenix ​​5 niet. De 6 Pro beschikt over Trendline Popularity Routing waarmee hij de data van andere Garmin gebruikers gebruikt om populaire routes te bepalen voor jouw activiteit. Hierbij toont het horloge ook routes over kleine en natuurlijke paden. Met ski en golfbaan kaarten is de Pro versie ook geschikt voor fanatieke wintersporters en golfers. Verder sla je net als op de Fenix 6 persoonlijke records op, meet je jouw VO2 max en bekijk geavanceerde trainingsgegevens zoals je hardloopdynamica. Het horloge is ook geschikt voor outdooravonturiers. Als je de expeditiemodus selecteert, gaat de Fenix ​​​​6 Pro  tot 28 dagen mee als GPS is ingeschakeld. Onder normale omstandigheden gaat de batterij tot 14 dagen mee op een smartwatch en tot 36 uur in de GPS-modus. Ben je aan het trainen en is je batterij binnenkort leeg? U kunt Power Manager gebruiken om het batterijverbruik te minimaliseren. Deze functie geeft het effect van de instelling op de levensduur van de batterij op uurbasis weer en past vervolgens de instelling aan. Het 1.3 always-on scherm is even groot als  de vorige Fenix ​​5, maar dan met een kleinere behuizing.

Garmin Forerunner 45S

Met de Garmin Forerunner 45S ben je altijd op de hoogte van je hartslag. De ingebouwde hartslagsensor meet automatisch je hartslag gedurende de dag. Het geeft ook informatie over verbrande calorieën, genomen stappen en slaap. De hoogte van de horlogekast is 1,56 inch, wat hem geschikt maakt voor dunne polsen. De smartwatch detecteert automatisch wanneer je begint met sporten. Kan er niemand met je meetrainen? Met een virtuele partner is de persoon die het horloge heeft altijd dichtbij je. De smartwatch kan eenvoudig via Bluetooth worden verbonden met je Android- of Apple-smartphone. Zo zie je dat de meldingen van WhatsApp, Facebook en Instagram  je pols bereiken.

 Geef bijvoorbeeld tijdens de training je hartslagzone weer, zodat je gericht kunt trainen om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Met GPS en GLONASS bepalen horloges positie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Compatibel met de  Strava Sport-app, je kunt je succes analyseren en  delen met je  vrienden en volgers.  Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag. Neem dus  je mobiele telefoon mee en luister naar muziek tijdens het sporten. De horlogekast is relatief klein met een diameter van 39,5 mm. Garmin is niet compatibel met alle Huawei-smartphones. Productspecialist smartwatch

Wat is het beste Fitbit horloge?

Fitbit horloges zijn er tegenwoordig in vele vormen. Dit zal u helpen het juiste model voor u te vinden. Fitbit voor dames heeft bijvoorbeeld een aantal geweldige modellen die je niet alleen helpen  je activiteit bij te houden, maar er ook geweldig uitzien.

 Door de verscheidenheid aan soorten  kan het lastig zijn om meteen de juiste  te kiezen. Daarom is het een goed idee om  alles op een rijtje te zetten wat je moet weten over je Fitbit-horloge. Van sporthorloges tot slimme horloges, alles is er.

 Het is natuurlijk vooral belangrijk om te weten of jouw Fitbit horloge aan jouw wensen en eisen voldoet. Dan weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

 Daarom is het een goed idee om eerst de sensoren en meetapparatuur te controleren die in  je Fitbit-smartwatch worden gebruikt. Op basis hiervan kunt u vervolgens uw keuze maken. U kunt dan controleren voor welke versie het horloge beschikbaar is.

Fitbit charge 5

Gebruik de Fitbit Charge 5 Black om gezonde routines te ontwikkelen en vol te houden. Deze stijlvolle activity tracker meet meer dan alleen  stappen en verbrande calorieën. Dagelijkse herstelwaarden laten zien hoe je lichaam herstelt van een trainingssessie met Fitbit Premium. Als de waarde laag is, heeft je lichaam meer tijd nodig om te herstellen. Dankzij EDA-sensoren krijg je inzicht in stressmanagement. Is je score laag? Dan is het tijd om wat ademhalingsoefeningen te doen om je stress beter onder controle te krijgen. Dankzij de ECG-app kun je zelfs vanaf je pols een video van je hart maken. ’s Nachts meet de Charge 5 hoe lang en diep je slaapt. Betaal contactloos met Fitbit Pay en een ingebouwde GPS-sensor houdt je route bij tijdens de training.

Wat zijn de voordelen van een Garmin horloge?

Garmin sporthorloges gebruiken prestatietechnologie om het polscomfort te verbeteren. Garmin Sports Watch biedt een uitgebreid fitnessprofiel, van GPS-afstands- en tempo-tracking tot geavanceerde monitoring van hartslag en zuurstofopname, ongeacht het trainingsniveau. Elk Garmin-model heeft specifieke functies om aan uw specifieke trainingsbehoeften te voldoen. Kies uit een robuuste wijzerplaat en een geavanceerd ontwerp om uw hardloopsessie te verbeteren en te analyseren. Lees meer over het vinden van het beste Garmin hardloophorloge en het juiste Garmin sporthorloge in deze koopgids.

Wat zijn de voordelen van een Fitbit horloge?

Slaap meten

 De Fitbit-app meet je slaap. Fitbit  smartwatches en activity trackers  meten je nachtrust. Zo zie je je slaapscore de volgende dag, hoeveel uur je hebt geslapen en hoe vaak je licht of diep hebt geslapen. Ben je vaak erg moe? Stel vervolgens uw slaapdoelen in. Voer het ook in wanneer je wakker wilt worden en de app berekent de beste tijd om in slaap te vallen. Vanaf nu kunt u zich uw bedtijd herinneren en krijgt u een stabiel slaapritme.

 Volg uw activiteit

 De Fitbit-app houdt je activiteit bij. Het is belangrijk om voldoende te bewegen om gezond te blijven. Wil je buiten joggen, neem dan je smartphone mee. Dit komt omdat de app je GPS-positie bijhoudt tijdens je training. Als je terugkijkt, zie je de route die je hebt afgelegd. Je kunt deze app ook gebruiken om naar je favoriete Apple Music-afspeellijsten te luisteren en dankzij spraakberichten je afstand en snelheid tijdens het hardlopen in de gaten te houden. Uw training wordt opgeslagen en weergegeven in uw agenda. Zo krijg je een  overzicht van al je trainingseenheden en voortgang.

 Hartslag meten

 De Fitbit-app houdt je hartslag bij. Dankzij de optische hartslagsensor van het Fitbit horloge weet je hoe hoog of laag je hartslag is. Je kunt je  hartslag van de afgelopen dagen controleren met de Fitbit-app. U kunt uw rusthartslag en hartslagzone bekijken. Zo kun je precies zien of je hartslag goed was tijdens je training. De Fitbit-app berekent je conditie op basis van je hartslag. U kunt ook zien of uw conditie goed of onder het gemiddelde is in vergelijking met mensen van uw leeftijd.

 

https://bestgekocht.nl/garmin-horloge/