010 Web Fotografie
Image default
Fotografie

Bruiloft fotograaf Veenendaal

Bent u op zoek naar een professionele, maar ook ongedwongen bruiloft fotograaf in Veenendaal? Neem dan contact op met Oh Belle. Bij ons wordt jullie bruiloft op een prachtige manier vastgelegd, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het verhaal achter de foto. Op die manier beleven jullie de dag iedere keer opnieuw zodra jullie naar de foto’s kijken.

Fotograaf Veenendaal

Bij Oh Belle kunt u erop vertrouwen dat u maakwerk krijgt van hoge kwaliteit. Er wordt door ons op een ongedwongen manier gefotografeerd, zodat er niets wordt geforceerd en u echte beelden krijgt. Op die manier krijgt u dingen te zien die u zelf niet heeft gezien die dag en ziet u de connecties en oprechte momenten. Om dit voor elkaar te krijgen, plannen wij altijd eerst een kennismakingsgesprek in om te zien of wij een match zijn. Wij leren jullie beter kennen en jullie leren ons beter kennen, daarnaast lopen wij samen met jullie door jullie dag heen en kijken wij naar jullie wensen. Elke bruiloft is anders, dus ook wij werken elke bruiloft weer op een andere manier. Dat betekent dus ook dat er geen standaard pakketten zijn. Jullie kunnen helemaal zelf beslissen hoe lang ik aanwezig ben op jullie dag.

Het fotoalbum

Uiteindelijk draaien al die fotomomenten toch om één ding: het fotoalbum. Het is dan ook mogelijk om deze extra luxe te laten maken, zodat het album past bij jullie speciale dag. Onze boeken worden handgemaakt en zitten vol mooie herinneringen aan jullie speciale dag, om voor altijd te koesteren en van te genieten.

Meer informatie

Kijk eens op de website van Oh Belle voor meer informatie. Hier ziet u bijvoorbeeld voorbeelden van eerdere bruiloftsreportages, maar ook de prijzen en alles wat u uiteindelijk van ons krijgt. Zo leveren wij bijvoorbeeld standaard een uitgebreide preview van foto’s binnen een week na de bruiloft en doen wij een volledige nabewerking in hoge resolutie van de foto’s. De levering van alle foto’s is doorgaans binnen 8 weken. Willen jullie weten of ik nog beschikbaar ben op jullie speciale dag of bent u benieuwd naar de brochure? Neem dan contact met ons op via de website.