010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Dakdekkersbedrijf Kewodak, uw eersteklas dakdekker in regio Zoetermeer

Zoekt u een eersteklas dakdekker in Zoetermeer? Dakdekkersbedrijf Kewodak staat voor u klaar! Onze gezellige, vakbekwame, professionele en uitstekend opgeleide vakmensen komen u graag helpen bij alles wat met uw dak te maken heeft. Wij zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden om en rondom platte daken.

Ons bedrijf is vlakbij Zoetermeer gehuisvest, om precies te zijn in Alphen aan den Rijn. Iedere ochtend komen alle collega’s naar onze thuishaven in Alphen. Er wordt gezellig een bakje koffie met elkaar gedronken en we praten elkaar even bij. Daarna checkt iedereen welke klanten hij die dag gaat bezoeken en welke spullen daar voor nodig zijn. De benodigde spullen worden in de bus gelegd, naast de standaard spullen die altijd aanwezig zijn in elke bus. Het adres van de klant wordt opgezocht en dan is het tijd om te gaan.

Waar we ook heen moeten, we zorgen ervoor dat we altijd op de afgesproken tijd bij de klant aankomen. Dat is een kwestie van op tijd vertrekken vinden we. Van te voren kunnen we prima onze reistijd berekenen, of we nu vlakbij of verderop in het land een klus hebben.

Grote projecten op onze naam

Al langer dan 30 jaar kunnen klanten bij ons terecht voor dak reparaties, dak onderhoud, dak renovatie of dak verduurzamen. We hebben al tal van grote projecten op onze naam staan. Deze projecten zijn te zien op onze website, we zijn er dan ook erg trots op en hebben hier uitstekende recensies op ontvangen.

Periodiek onderhoud voorkomt lekkages

Een probleem dat veelvuldig voorkomt zijn lekkages aan het dak. Zeker platte daken met grote omvang zoals schoolgebouwen, appartementen of bedrijfspanden zijn extra kwetsbaar voor lekkages. Vaak worden lekkages opgemerkt wanneer er een hevige regenbui of sneeuwval plaatsvindt. Het is belangrijk dat een lekkage snel verholpen wordt, maar nog beter is het natuurlijk om ze te voorkomen. Want wanneer een lekkage wordt opgemerkt is de extra schade al ontstaan, zoals watervlekken op muur en plafond, behang dat loslaat, draagbalken die vochtig zijn geworden en meubilair of vloeren die beschadigd zijn.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen voor een spoed reparatie aan uw dak. Wanneer u lekkages wilt voorkomen en zeker wilt zijn van een gezond dak kunt u ons periodiek onderhoud aan uw dak laten plegen.

https://www.kewodak.nl/