010 Web Fotografie
Image default
Vervoer en transport

De 7 meest gemaakte fouten bij verhuizen

Iedereen moet weleens een beslissing nemen om te gaan verhuizen. De reden kan bijvoorbeeld zijn, het samen gaan wonen, het huis wordt te klein, een leuke woonplek ontdekt of de relatie wordt beëindigd. Dan komt u voor de vraag te staan: “zelf doen of een erkend verhuisbedrijf inschakelen”. Als u in Rotterdam op zoek gaat naar een erkend verhuisbedrijf, dan komt u uit bij Verhuisbedrijf Rotterdam. Wij verhuizen u graag en willen u graag ontzorgen en natuurlijk ook tegen een vaste lage prijs. Daarmee voorkomt u ook de meest vervelende gebeurtenissen bij het zelf doen.

 

De spullen niet goed inpakken

De meest voorkomende ellende bij verhuizen is, het niet goed inpakken en beschermen van de spullen. Vooral als de spullen waardevol zijn, is het raadzaam om Verhuisbedrijf Rotterdam in te schakelen. De jarenlange ervaring en de juiste zorg voor de spullen bespaart een hoop (emotionele) ellende.

 

Niet op tijd beginnen met pakken

Een verkeerde inschatting die gemaakt wordt als u gaat verhuizen is het besef van tijd. Ook als u het erkend verhuisbedrijf Rotterdam heeft ingeschakeld, dan is de verhuisdag er sneller dan verwacht. Daarom geeft verhuisbedrijf Rotterdam u altijd bij het maken van afspraken een aantal goede adviezen.

 

Onjuiste inschatting van de hoeveelheid werk

Wat heel vaak bij het verhuizen wordt onderschat, is de benodigde tijd die het verhuizen kost. Onze verhuizers weten daarom precies hoe een verhuizing het beste kan worden aangepakt en er geen onnodige tijd verloren gaat.

 

Geen parkeerplaats reserveren

Als de dag is aangebroken, blijkt u niet voor uw huis te kunnen parkeren. Wij van het erkend verhuisbedrijf Rotterdam zorgen altijd dat onze mensen voor de deur kunnen parkeren. Dat is wel zo gemakkelijk en veilig voor het in- en uitladen van de huisraad.

 

Blokkeren van balkon of hijsbalk

Het meest vervelende bij een verhuizing is als u niet gelijkvloers woont of gaat wonen en de huisraad moet omhoog of omlaag gebracht worden. Wij weten dan dat er passende maatregelen getroffen moeten worden om te voorkomen dat een balkon bij het verhuizen wordt geblokkeerd of een hijsbalk niet beschikbaar is. Het regelen van verhuizers op Jac den Hollander is in deze situaties het meest voor de hand liggend.

 

Verkeerd inladen van de verhuiswagen

Als u weleens naar een verhuizing kijkt, dan ziet u heel vaak dat het niet professioneel en logisch wordt gedaan. Er wordt heel vaak maar ingeladen zonder erbij na te denken. Professionele verhuizers weten precies hoe er met de beschikbare ruimte in een verhuiswagen moet worden omgegaan en het beste de inboedel bij het inladen in de verhuiswagen kan worden ingedeeld.

 

Niet ontwateren van de wasmachine

Professionele verhuizers weten dat de meest voorkomende fout bij een verhuizing, het niet leeg laten lopen van het water uit de wasmachine en ook verzuimd wordt om de trommel vast te zetten. Ook het niet legen van de koelkast en het vriesvak of de ijskast is een veel voorkomende fout bij het verhuizen. Onze verhuizers van erkend verhuisbedrijf Rotterdam geven het advies altijd om dat vroegtijdig aan te pakken, zodat de koelkast en vrieskist op de verhuisdag schoon en leeg zijn.

 

Niet genoeg hulp ingeschakeld

Wat in ieder geval nooit een probleem is, is dat er bij het inschakelen van ons er nooit te weinig hulp is om de verhuizing goed en zorgvuldig te laten verlopen.

 

https://jacdenhollander.nl/