010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

De beste optie om je schuifdeuren aan te kleden

Mooie huizen met schuifdeuren hebben meer uitstraling dat gewone muren niet bieden. En het kost veel moeite om deze uitstraling te behouden terwijl de esthetiek van het huis op zijn plaats blijft. Ze laten de ruimten groter lijken, zoals een spiegel dat doet. Terwijl de aanwezigheid van schuifdeuren een prachtig aspect is van de kamer, helpen schuifdeuren ook om de buitenlucht binnen te halen. De grote glazen deuren geven je de mogelijkheid om naar buiten te kunnen kijken zonder dat je je comfortabele bank hoeft te verlaten. Regelmatige toevoer van frisse lucht en directe lichtinval verbetert de luchtkwaliteit, het aroma en de indruk van je huis.  En als laatste helpen glazen deuren je elektriciteitsrekeningen te verlagen, waardoor je huis energiezuinig wordt. 

Profiteren van schuifdeuren bij je thuis

Gebruik maken van de voordelen die schuifdeuren bij je thuis bieden ligt het meest voor de hand. Ook zou het combineren ervan met raambekleding om je huis te beschermen en de rust in je ruimte te vergroten, alleen maar helpen om het dagelijkse humeur van jou en je gezin te verhogen. Het meest ideale accessoire om aan de schuifdeur toe te voegen zou een plissé hordeur zijn.

Plissé hordeuren ook wel bekend als honingraat zonweringen bieden vele voordelen om je woonruimte met schuifdeuren het hele jaar door te onderhouden. Niet alleen hordeuren worden hiermee gemaakt maar ook plisségordijnen. De styling en unieke vormgeving helpt je een aantal voordelen te bieden die geen ander biedt. Hier onder volgen een aantal voordelen.

Licht filterende en blokkerende eigenschappen

De unieke honingraatstructuur van de plissé hordeuren helpt bij het filteren of blokkeren van UV stralen en lichtinval naar behoefte. Als ze open staan laten ze precies de juiste hoeveelheid zonlicht binnen, waardoor je het naar behoefte aangenaam koel of warm hebt. Hun filterende eigenschappen komen het best tot hun recht in de zomers, waar de harde UV stralen worden tegengehouden door de zonweringen helemaal dicht te doen. Plissé biedt het interieur van je woning volledige bescherming tegen de harde stralen van de zon. Vandaar dat ze je kostbare meubels en andere voorwerpen beschermen tegen verbleken. 

Hogere isolatie

Isolatie van raambekleding wordt gemeten met hun R-waarde factor, hoe hoger de waarde hoe beter de isolatie. De cellen van de plissé hordeuren vangen lucht op en vormen zo een barrière tussen het glas en de ruimte in je huis. Dit helpt voorkomen dat warme lucht de kamer binnendringt, waardoor het er ‘s zomers binnen heet wordt. Daardoor behoud je een koele woning om van het weer te genieten. En het proces keert om in de winter, zodat je een warme plek hebt om je door de gure koude winden heen te slaan; zo wordt de R-waarde factor van de glazen deuren verbeterd en worden ze enorm energiezuinig. 

Vermindering van de energiekosten

Het vermogen van plissé hordeuren om hoge isolatie te bieden zorgt voor minder elektriciteitsverbruik tijdens de warme zomers. Met de koele luchtstroom terwijl de zonweringen open staan of het insluiten van koele lucht binnenin de zonweringen, zorgt voor een daling van de temperatuur in huis. Zo verbruik je minder elektriciteit; en verlaag je dus je energiekosten ten opzichte als je normale gordijnen ervoor hebt hangen.

Volledige privacy

Schuifdeuren geven huiseigenaars vaak problemen met privacy door hun grote glazen deuren. Kies uit licht verspreidende transparante stoffen tot volledig verduisterende zware stoffen, afhankelijk van je behoefte aan privacy. De licht filterende transparante stoffen laten gedeeltelijk licht in je huis filteren dat in gesloten toestand gedeeltelijke privacy biedt. De zware verduisterende stoffen zorgen ervoor dat er geen licht in huis komt waardoor je volledige privacy hebt. Bescherm dus je privacy tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf met eenvoudige beslissingen.

https://www.raamdecoratie.com