010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

De beste webshop voor planten en bloemen 2023

Wanneer je bloemen en planten kopen wilt is het van belang dat het product zo vers mogelijk is. Je wilt natuurlijk een fraaie,  gezonde en sterke bloem of plant in huis en geen oud bruin ding wat binnen de kortste keren dor of dood wordt. Vaak kom je een mooie plant of een bosje bloemen tegen bij de supermarkt, bouwmarkt of bij het tuincentrum maar zonder er bij stil te staan zijn de planten en bloemen op dergelijke plekken vaak in slechtere conditie dan gedacht. Via de veiling, handelaren en transportbedrijven worden bloemen en planten van hot naar her getransporteerd.

Meestal lijken de producten die je in de winkel koopt in goede staat maar schijn bedriegt. Bloemen en planten lopen vaak schade op door te koude temperaturen in de koeling of tijdens transport door de weinig licht en water. Wanneer je ze koopt in de winkel lijken ze nog prima doordat ze nog mooi ogen maar vaak zul je merken dat na enkele dagen of weken de boel toch minder lang mooi blijft als je zou mogen verwachten.

Als particulier kopen bij 50+ kwekerijen in Europa

Gelukkig zijn er ook plekken waar je absolute top kwaliteit bloemen en planten kan kopen. Bij de kweker! Helaas is het als particulier vaak niet mogelijk om bij de kweker te kopen omdat deze niet in kleine aantallen handelt en kopen enkel kan als zakelijke afnemer in bulk. De Kamerplanten shop biedt daar nu een oplossing voor. Als particulier kan je via het platform van de Kamerplanten shop rechtstreeks en direct bij ruim 50 leveranciers kopen door heel Europa. Bestellingen komen direct binnen bij de kweker en worden rechtstreeks getransporteerd naar de klant.

Geen lijdensweg voor bloemen en planten

Wanneer je bij de Kamerplanten shop koopt ontvang je dus super verse bloemen en planten die geen lijdensweg hebben hoeven afleggen. Doordat u flora van de Kamerplanten shop geen veilingen, overbodig opslag en transport hoeft te ondergaan ontvangt u de meest (dag) verse bloemen en planten in huis. Zelfs wanneer u het zelf zou gaan halen bij de kwekerij kunt u de bloemen en planten niet verser thuis krijgen doordat de Kamerplanten shop heeft gezorgd voor een premium verpakking welke versheid garandeert en schade voorkomt. Zo zullen boekketten besteld bij de Kamerplanten shop voorzien zijn van een waterreservoir die in de stevige verpakking om de stelen van de bloemen zit.

Snel, duurzaam en betrouwbaar vervoer

Met Postnl als officieel partner van Kamerplanten shop’s distributiekanaal bent u verzekerd van een snelle bezorging van bloemen en planten. Uw bestelling wordt altijd in zeer kwalitatieve verpakking door Postnl verzonden en gratis geleverd door heel Nederland. Wilt u bestellen buiten Nederland? Ook dat kan bij de webshop van de Kamerplanten shop. Wel betaald u dan een toeslag per product. Bestelt u grote kamerplanten? (XXL) Dan zal PostNL eerst contact met u opnemen voor levering met diens koeriersdiensten.

Conclusie Kamerplanten Shop

Wanneer u mooie verse en sterkte planten wilt kopen bent u bij de Kamerplanten shop aan het juiste adres. Wellicht heeft u uw bestelling niet altijd binnen 1 werkdag in huis. Wél bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit flora, ongeacht u een bloemetje, plant voor binnen of een plant voor buiten besteld. Wat ons betreft is de Kamerplanten Shop dan ook de beste webshop voor het kopen van bloemen en planten in 2023.

 

Gegevens Kamerplanten.Shop


Adres:Potgieterstraat 8

TEL:(+31) 0162 854 203

WhatsApp(+31) 06 33 74 75 04

KVK / BTW81071795 / NL003526390B90

Email:info@kamerplanten.shop

Website:www.kamerplanten.shop

 

 

https://kamerplanten.shop/