010 Web Fotografie
Image default
Rechten

De echtscheidingsmediation biedt je kansen voor een oplossing

Met de hulp van de gerichte echtscheidingsmediation wordt er een goede blik geworpen op het onderzoeken van de oorzaak waar de problemen door zijn ontstaan. Het loopt allemaal niet zo lekker in jullie relatie en je wil eigenlijk van elkaar gaan scheiden. De papieren moeten worden getekend maar het loopt allemaal een beetje moeizaam. De ene persoon wil misschien niet tekenen, omdat er geen behoefte is aan een scheiding of er staan voorwaarden in vermeld waar de ene partij het weer niet mee eens is. Helaas zijn dit zaken waar vaak vervelende situaties door ontstaan, maar het zal toch moeten worden geregeld om orde op zaken te kunnen stellen. Door gebruik te maken van de echtscheidingsmediation kan dit worden doorbroken en wordt er een oplossing gezocht die goed is voor beide partijen en waarmee de zaak goed kan worden afgehandeld. 

Voordeel

Het voordeel van de echtscheidingsmediation is dat het een tussenstap is voordat er naar de rechter wordt gegaan. Je wil natuurlijk voorkomen dat dit een juridisch geschil wordt en daarbij is het dus belangrijk dat je de juiste stappen onderneemt. Door middel van de echtscheidingsmediation is het mogelijk om dit allemaal niet te hoeven laten plaatsvinden en te zorgen dat er een verbetering plaatsvindt in het gehele proces waardoor iedereen uiteindelijk met een tevreden gevoel achter blijft. 

Zorgeloos

Op een zorgeloze manier kan je nu zorgen dat de scheiding rondkomt en iedereen weer zijn of haar eigen weg kan inslaan, Het is voor niemand fijn als dit een heel lang traject wordt en het kan ook nog behoorlijk in de papieren lopen. Samen met de mediator wordt er gekeken naar een passende oplossing waar iedereen voordeel uit kan halen. Zo zal je zien dat er een ideale oplossing wordt gevonden en het proces achter de rug zal zijn. Lukt het niet met de echtscheidingsmediation? Dan kan je alsnog juridische stappen zetten.