010 Web Fotografie
Image default
Rechten

Letselschade specialist

Uw letselschadespecialist voor direct resultaat

Als er een moment is dat u snel en deskundig hulp nodig heeft , dan is dat wel ná een ongeval van een betrokken letselschadespecialist in uw omgeving. Maak daarom kennis met Schallenberg Letselschade. De experts binnen ons team kunnen u snel en adequaat kosteloos hulp verlenen en de schade van uzelf én aan uw bezit snel vaststellen met grote mate van zekerheid. Kortom wilt u deskundig geholpen worden? Bel ons dan direct via telefoon nummer 053-8900945.

Letselschade door een verkeersongeval:

Eén van de grootst voorkomende oorzaken van letsel is een verkeersongeluk. Nog steeds gebeuren er op dagelijkse basis verkeersongelukken en dat aantal is al jarenlang aan de hoge kant in Nederland. Deelname aan het verkeer is daarom zeker niet zonder risico. Belangrijk om voor u om te weten is dat u letselschade kunt claimen wanneer er een aansprakelijke partij is. Dat wil zeggen de veroorzaker van de schade. Ook moet duidelijk zijn dat de schade ten gevolge is van het ongeluk. Ooggetuigen kunnen hierbij zeer relevant zijn, net als een medisch rapport van een arts die duidelijk kan constateren dat lichamelijk letsel ten gevolge is van het ongeluk. Nadat de aansprakelijkheid is vastgesteld ontstaat dus vaak de vraag waar deze partij verantwoordelijk voor is en dat is weer het werk waar onze letselspecialisten voor u mee aan de slag gaan.

Het nut van een letselschadespecialist

Vaak bestaat er het misverstand dat een letselschadespecialist duur is en veel geld kost, en daarom dus onnodig. Niets is minder waar! De specialisten van Schallenberg Letselschade staan u juist bij om u en uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Daarbij worden onze kosten in nagenoeg alle gevallen verhaald op de verantwoordelijke van de schade, omdat de kosten voor een letselschade advocaat of jurist vallen onder materiële kosten. U betaalt dus in feite niets, maar profiteert wel van onze deskundigheid en advies.

Welke schadeposten zijn er bij een verkeersongeval?

Een verkeersongeval kan leiden tot nogal veel kosten waar je niet bij stilstaat. Wij benoemen onderstaande kosten:

  • schade aan bezig ( auto, fiets, sieraden, kleding, etc )
  • kosten voor medisch hulp
  • gemiste inkomen of opdrachten als je ondernemer bent
  • studiekosten door studievertraging
  • eventuele rente over de schadevergoeding
  • langdurige zorgkosten en thuishulp

Maak het u zelf gemakkelijk met onze hulp

Toch zien we in de werkelijkheid dat veel slachtoffers niet kiezen voor een letselschade jurist, maar zich beroepen op hun rechtsbijstandsverzekeraar van hun verzekeringsorganisatie. Maar voor deze vaak grote logge organisaties kost het vaak veel tijd om uw zaak te behandelen en als zij toch niet de verantwoordelijkheid kunnen vaststellen, moet u alsnog uitwijken naar een letselschade specialist en dat kost natuurlijk weer tijd. Zonde vinden wij!

Door direct een afspraak te maken met Schallenberg Letselschade bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten en vooral ergernis. Heb ervaren van een ongeluk kan flinke impact maken op uw gezondheid. Wij vinden dat u beter deze energie kunt gebruiken voor rust en herstel, dan bezig zijn met de regels en wetten.

Een gratis letselschade Quickscan aanvragen

Bent u benieuwd of uw zaak in aanmerking komt voor een letselschade vergoeding. Wilt u weten of u kosteloos advies kunt krijgen van onze juristen én dat uw zaak een grote kans van slagen heeft? Vul dan de letselschade Quickscan formulier in op onze website en u krijgt meteen antwoord op uw vragen. Direct een afspraak maken? Bel ons of plan direct een afspraak in online of chat met onze medewerkers.

https://schallenberg-letselschade.nl/