010 Web Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Een veelzijdige schoonheidssalon in Enschede

Een goede schoonheidssalon in Enschede die allerlei verschillende behandelingen aanbiedt? Dat zijn wij! Wij zijn op allerlei verschillende fronten erg sterk wat betreft schoonheidsbehandelingen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gezichtsbehandeling te nemen. Hierbij zal je rust ervaren en je zult ook merken dat je huid er zichtbaar op vooruit gaat. Verder is er ook de mogelijkheid om voor een voetenbehandeling te gaan. Deze is bij ons zeer gelief, dit is immers onze specialiteit. Er zijn een aantal verschillende soort pedicures waar je uit kan kiezen bij onze schoonheidssalon in Enschede. Zo kan je gaan voor een basisbehandeling. Tijdens deze behandeling worden alleen maar de standaard dingen gedaan. Maar je kan ook voor een deelbehandeling gaan of een uitgebreide well nes behandeling gaan.

De basisbehandeling voor voeten

De basisbehandeling bij onze schoonheidssalon in Enschede duurt drie kwartier. Als eerst zullen de voeten gedesinfecteerd worden. Vervolgens zullen we de teennagels knippen en polijsten zodat deze mooi zullen glimmen. Wanneer het nodig is zullen we uiteraard ook eelt wegsnijden en/of likdoorns verwijderen. Ook met bijvoorbeeld kalknagels weten wij wel raad bij onze schoonheidssalon in Enschede. Verder zullen we ook nog de hielen glad vrezen. Door regelmatig een basisbehandeling uit te laten voeren voorkom je dat je voeten erg afgetakeld zullen worden.

Voordelen

Er zitten een hoop voordelen aan om zo af en toe langs te komen bij onze schoonheidssalon in Enschede voor een pedicure. Het grote voordeel is dat je zichtbaar resultaat ziet in je voeten wat betreft de verzorging. Voor de meeste mensen is dat best wel belangrijk, mooie en verzorgde voeten. Voornamelijk in de tijden dat we in slippers en sandalen naar buiten kunnen is het van belang dat je voeten vertoonbaar zijn. Rond die tijd vallen eelt en likdoorns namelijk erg snel op. Kom daarom eens langs bij onze schoonheidssalon in Enschede.