010 Web Fotografie
Image default
Toerisme

De perfecte groepsaccommodatie nabij Nijmegen voor een familieweekend

Is het dit jaar uw beurt om het familieweekend te organiseren? En gaat uw voorkeur uit naar een groene omgeving? Of gaat u in de omgeving van Nijmegen eropuit met de sportclub en zoekt u nog een geschikte groepsaccommodatie? Bekijk dan de mogelijkheden van De Schansehoeve in het prachtige Rivierengebied van Gelderland. Met veel slaapvertrekken, een goed uitgeruste keuken, een grote recreatieruimte en een speelveld van 2.500 m² is dit het ideale groepsverblijf voor uw groep. Bovendien is er in de groene omgeving veel te doen. Zo kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken en zijn winkels en gezellige terrasjes op loopafstand. U verveelt zich geen moment!

In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

Bent u van plan om te overnachten in een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen? Dan overnacht u in een prachtige groene omgeving. Waarom is dit zo’n goed idee? Of u nu met uw familie een weekend eropuit trekt of met de sportvereniging een teambuildingsweekend organiseert: bij De Schansehoeve bent u aan het juiste adres. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.

Groepsaccommodatie dichtbij Nijmegen is geschikt voor jong en oud

Organiseert u een vrijgezellenfeest, familieweekend, vriendenweekend of trainingskamp? Dan wilt u natuurlijk verblijven in een groepshuis dat van alle gemakken is voorzien. Dat is de groepsaccommodatie van De Schansehoeve, nabij Nijmegen, dan ook zeker. Naast een ruime recreatieruimte, een grote keuken en verschillende slaapvertrekken, vindt u een speelveld van 2500 m² bij De Schansehoeve met onder andere voetbalgoals, een wip, een trampoline en een tafeltennistafel. Natuurlijk kunt u hier ook relaxen met een boek. Dit maakt deze groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen uitermate geschikt voor jong en oud. Kijkt u hier al naar uit? Bekijk online de beschikbaarheid en reserveer uw overnachtingen vandaag nog.

Gerelateerde artikelen

Vakantie Algarve Aljezur

Kom op adem tijdens een weekendje Overijssel

In Twente wordt wandelen leuk voor kinderen