010 Web Fotografie
Image default
Dieren

Duiven kopen

Het aanschaffen van postduiven is niet heel moeilijk. Je hebt vele sites met postduiven te koop. Vaak hoef je dan alleen contact op te nemen met de site eigenaar en je kunt al duiven aanschaffen. De moeilijke zit hem niet in een duif te kopen, maar in de aanschaffen van goede duiven. Een aantal duivenmelkers probeert vaak hun slechte duiven te verkopen. Laat je niet foppen! Ik ga in dit artikel een aantal tips geven hoe je een goede postduif te koop kan vinden en aanschaffen. Als je geïnteresseerd bent in deze tips? Lees dan vooral verder!

Aantallen zijn belangrijk
Probeer gelijk een groot aantal jonge postduiven te kopen. Je kunt niet voorspellen van de goede aankopen gaan zijn. Je kunt beter je kans verspreiden door grote aantallen aan schaffen. Heb je hier nu niet het geld voor? Dan kun je ook kijken naar een mogelijkheid is om eieren te kopen en deze door je eigen duivinnen uit te laten broeden.

Probeer een goede duivenmelker te zoeken
Bij het kopen van postduiven is het heel belangrijk om goed onderzoek te doen naar de desbetreffende duivenmelker. Kijk goed naar welke prestaties deze duivenmelker heeft behaald en van hij betrouwbaar kan zijn. De beste zoekterm die je kunt gebruiken is een algemeen kampioen van een clubkampioen. Dan weet je zeker dat deze fokker goede kwaliteit duiven heeft die hiel het jaar door goed gevlogen hebben.

Geschiedenis
Kijk ook goed naar de geschiedenis van de duivenmelker. Ga op zoek naar andere fokkers die duiven van hem gekocht hebben en kijken naar die harder gaan vliegen. Al is dit het geval dan weet je vrij zeker dat de kans bestaat dat je goede aankoop gaat doen. Kan je echter geen fokkers vinden die harder gaan vliegen na de aankoop van duiven, dan is het af te raden om daar duiven te kopen.

https://www.gebrvisduiven.com/