010 Web Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Echt even tijd voor jezelf bij deze schoonheidsspecialiste in Hengelo

Bij hygiënische schoonheidsspecialiste Hengelo ben je aan het goede adres voor huidverzorging. Dit instituut is namelijk specialist op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en huidproblemen. Een huid met veel oneffenheden is natuurlijk niet fijn, en daarbij ook nog eens slecht voor je huid. Dit moet je namelijk vakkundig weghalen. Bij de schoonheidsspecialiste Hengelo doen ze dit met specialisten die ervaring hebben op het gebied van de huid. Door advies op maat te geven zal jouw huid er uiteindelijk weer prachtig uitzien!

Schoonheidsspecialiste Hengelo ontvangt u graag

Een goede schoonheidsspecialiste is een must voor een gezonde huid. Alleen zij weet hoe huidproblemen moet oplossen en ook moet voorkomen. Doordat er eerst een huidanalyse gemaakt wordt, zal je een behandeling op maat krijgen. Alleen hierdoor kunnen de klachten het beste verholpen worden en krijgt u er een stralende huid voor terug. Maar ook voor rimpel behandelingen, couperose en bij jonge personen kunt u bij ons terecht voor speciale behandelingen voor de huid. Hier zijn we ook bekwaam in.

Bij schoonheidsspecialiste Hengelo werken ze met de modernste apparatuur en zeer uitgebreid assortiment aan cosmetica-merken. Wij luisteren naar uw advies en met onze 30 jaar ervaring hebben we ook de nodige ervaring om iedereen te kunnen helpen. In onze moderne behandelruimtes maken we graag tijd voor u en adviseren we waar nodig. Ook wanneer u alleen wil genieten van een behandeling kunt u bij ons terecht!

Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u te helpen bij het verzorgen van uw huid. Een gezonde huid straalt, voelt zacht aan en heeft geen oneffenheden. Bij schoonheidsspecialiste Hengelo helpen we u graag deze huid weer terug te krijgen. Op de site vind je meer informatie over onze behandelingen en staan we u graag ter woord bij persoonlijk advies.