010 Web Fotografie
Image default
Telefonie

De diensten van NuCall

Bij NuCall kunt u aankloppen voor innovatieve en toekomstgerichte totaaloplossingen op het gebied van bedrijfscommunicatie. Of het nu gaat om vaste- en mobiele communicatie of uw internetverbinding, wij zorgen ervoor dat u bereikbaar bent! 

De werkwijze van NuCall

Bij NuCall gaan wij ervan uit communicatie de kern is van elke onderneming. Het is dus belangrijk dat u altijd en overal bereikbaar kunt zijn. Thuis, onderweg en op kantoor. Het is dus belangrijk om goede communicatiemiddelen beschikbaar te hebben binnen uw onderneming die aansluiten bij uw communicatiestijl. Wij bieden daarom verschillende manieren van communiceren aan. Wilt u dat het eerste contact met uw klant bijvoorbeeld via een receptionist gaat, dan regelen wij dat. Wilt u echter liever een keuzemenu of welkomstboodschap, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij kijken samen met u naar de communicatiestijl van uw bedrijf en zorgen ervoor dat onze diensten hierbij aansluiten. 

Telefoniediensten

Wij bieden verschillende soorten telefoniediensten aan. Met NuVoIP heeft u een telefooncentrale in de cloud waarbij de telefoongesprekken via een internetverbinding worden gevoerd. Op die manier zijn uw telefoongesprekken altijd veilig. Ook voor uw telefooncentrale hebben wij slimme oplossingen ontwikkeld. Wij bieden bijvoorbeeld Nu3cX aan. Dit is een telefooncentrale die alle communicatiemiddelen, zoals videobellen, conference calling en screen sharing, combineert. Wel zo makkelijk en slim! 

Onze missie

Onze missie is om iedere organisatie op haar eigen herkenbare manier te laten communiceren. Wij denken daarbij graag mee hoe wij dat samen met u kunnen realiseren. Bereikbaarheid is in onze ogen allesbepalend voor uw organisatie en daarom doen wij ons best om deze vanzelfsprekend te maken. Door uw communicatieomgeving in onze handen te leggen, kunt u zich bezighouden met andere zaken die uw aandacht nodig hebben. Wij houden namelijk iedere dag uw bereikbaarheid in de gaten en zorgen ervoor dat er geen problemen ontstaan. Daarnaast houden wij nauwlettend alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid in de gaten, zodat u altijd meegaat met de nieuwste mogelijkheden. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar bij vragen. Dat is de service van NuCall. 

Bekijk de website van NuCall.