010 Web Fotografie
Image default
Product fotografie

Sta versteld van de mogelijkheden in sierbestrating

Ben jij een ware creatieveling, die graag zijn ei kwijt zou willen in het interieur maar vooral ook in het exterieur van jouw huis? Dan ben je bij Bricks and Stones helemaal aan het juiste adres. Wij delen die creatieve geest en hebben ons daarom verdiept in de sierbestrating van tuinen. Ben jij dus toe aan een nieuwe look van jouw tuin of zou je graag een doordacht ontwerp loslaten op jouw tuinbestrating? Wij gaan graag de samenwerking aan en brengen met liefde jouw idee in praktijk!

Bricks and Stones weet als geen ander hoe je jouw creatieve ideeën om kan zetten in een fantasievol tuinontwerp. Allereerst kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan met gebakken waaltjes. Deze komen door verschillende ovenprocessen tot stand, waardoor de klinkers gezand, ongezand of getrommeld kunnen zijn. Ook bestaan de klinkers in verschillende kleuren, waarbij je kan denken aan zowel rode als grijze waaltjes. Om die reden kun je alleen al variëren in kleur, wanneer het aankomt op het bedenken van een origineel tuinontwerp. Vervolgens kun je de waaltjes leggen in diverse patronen. Zo bestaat er het ellenboogverband, waarbij de steentjes in hoeken van negentig graden liggen, en het halfsteensverband, dat vaak toegepast wordt op stenen muren. Verdiep je dus in de verschillende legpatronen of laat je door de experts van Bricks and Stones adviseren voor authentieke sierbestrating in jouw tuin.

Gaat er door deze informatie een wereld voor jou open? Laat je dan verder inspireren in de showroom van Bricks and Stones en sta versteld van de oneindige mogelijkheden in sierbestrating! Wij denken graag met jou mee over een tuinontwerp dat bij jou past en jouw creatieve geest uitstraalt. Om die reden gaan wij dan ook graag met jou in gesprek over de ideeën die je hebt en de manier waarop wij die ideeën in praktijk kunnen brengen.

https://www.bricksandstones.nl/