010 Web Fotografie
Image default
Product fotografie

Ga voorbereid op vakantie met de camper

Ga jij binnenkort op vakantie met de camper? Dan is het eerste wat je waarschijnlijk gaat doen, een lijst maken met alles wat je nodig hebt. Van badslippers tot plastic onderzetters en van een fietspomp tot een pakje pleisters: alles moet mee om volledig voorbereid te kunnen vertrekken. Echter, heb je wel gedacht aan de extra spiegels, die je meer zicht geven achter de camper? Beschikt jouw camper wel over een goede achteruitrijcamera of is het nog essentieel een draadloze achteruitrijcamera aan te schaffen? Wees écht optimaal voorbereid door jezelf te verzekeren van voertuigveiligheid!

Voor ieder die met een veilig gevoel de weg op wil gaan, biedt Van Zwitserland een uitgebreid aanbod aan achteruitrijcameras. Niet alleen is een achteruitrijcamera van groot belang als je op vakantie gaat met de camper, maar ook als je dagelijks met de vrachtwagen de weg op gaat of met de ambulance door drukke menigtes moet manoeuvreren. Goed zicht is dan essentieel om ongelukken te voorkomen, want je moet er niet aan denken om een auto in de file te raken of misschien zelfs een persoon aan te rijden in een menigte. Wees dus verzekerd van voertuigveiligheid en verkeersveiligheid door het voertuig te voorzien van een achteruitrijcamera van Van Zwitserland. Wij denken graag mee over de beste oplossing voor jouw zichtprobleem en bieden een groot aantal mogelijkheden om het zicht te optimaliseren. Laat je adviseren door onze experts op het gebied van camerasystemen en achteruitrijcamera’s voor het beste resultaat!

Rijd jij vaak op een tractor, ben jij werkzaam als vrachtwagenchauffeur of ga jij regelmatig de weg op met een ambulance? Kies dan voor veiligheid en schaf een geavanceerde achteruitrijcamera aan van Van Zwitserland. Onze monteurs installeren de camera en het eventuele systeem graag voor jou en denken mee over de beste manier om het zicht te optimaliseren.

https://www.vanzwitserland.nl/