010 Web Fotografie
Image default
Zorg

Edevop online: ideaal voor praktijkhouders

Werk je als logopedist? Dan ben je het liefst zoveel mogelijk bezig met mensen te behandelen met communicatie problemen. Naast het geven van de beste zorg aan je cliënten, zul je ook de administratie moeten bijhouden. Om dit eenvoudig en snel te regelen is er de administratie software logopedie van Edevop. Dit pakket heeft alle benodigde functies voor een praktijkhouder. De software bevat de volgende functionaliteiten:

  • Een duidelijk EPD formulier
  • Een praktische agenda
  • Facturatie mogelijkheid. Zelf opstellen en verzenden.
  • Declaratie mogelijkheid via VECOZO
  • COV controle via VECOZO
  • Koppeling met  Qualiview /QDNA/ Mediquest/
  • E-mails verzenden via de koppeling met Zorgmail

Voordelen van edevop online

Heb je je fysiotherapie opleiding succesvol afgerond en wil je een eigen fysiopraktijk starten? Dan kan de elektronisch patienten dossier fysiotherapie van Edevop uitkomst bieden voor het bijhouden van het dossier van al je cliënten. De software van Edevop is geschikt voor: fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en oefentherapeuten. Het handige van de software van Edevop is dat je deze altijd en overal kunt gebruiken. Dit komt omdat Edevop webbased is. Wat betekent dat je inlogt op een website en kunt werken in je eigen edevop omgeving. Daarnaast staat veiligheid bij Edevop hoog in het vaandel. Daarom is er voor gekozen om een edevop te ontwikkelen op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Je gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen en iedere dag wordt hier een backup van gemaakt.

Handig voor startende zorgverleners

Als startende zorgverlener heb je misschien nog geen contract met zorgverzekeraars afgesloten. Met edevop is het ook mogelijk om zonder contract te werken. Deze software kun je al vanaf €35,- per maand gebruiken en bevat alle functionaliteiten die je nodig hebt. Wil je Edevop eerst uitproberen? Vraag vrijblijvend de demo aan.

Gerelateerde artikelen

HollandZorg, dé zorgverzekeraar voor arbeidsmigranten

Geef je spieren een wake-up call met dry needling in Kampen

Werk aan de toekomst dankzij begeleid wonen voor jongvolwassenen