010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij Luminous nodig hebt!

Ouder worden is iets wat we allemaal liever niet doen. Het komt met veel lichamelijke veranderingen, zoals verrimpelen en het krijgen van dun haar. Helaas is het erg lastig om dit tegen te gaan, maar er zijn wel middelen die dit proces vertragen: de producten van Luminous

Waarom verouderd mijn huid?

Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op jouw huid, en het verouder proces hiervan. Vandaag de dag komt jouw huid buiten veel in contact met veel uv-straling en uitlaatgassen, maar ook met chemicaliën in bepaalde voeding. Daarnaast zijn er ook verschillende lichaamsprocessen die ervoor zorgen dat jij minder goed in je huid gaat zitten. Eén van de belangrijkste processen hiervan is dat op je 25e je lichaam het aanmaken van collageen, het stofje dat ervoor zorgt dat jij geen rimpels krijgt, erg verminderd. 

Wat doet Luminous om dit te verminderen?

Luminous meest bekende product is de Luminous Beauty Shake. Dit is een shake die jou helpt bij het schoonhouden van jouw lichaam van binnenuit. Eén van de eiwitten die in deze shake zit, is collageen. Door het nemen van de Luminous Beauty Shake, zorg jij ervoor dat je minder snel zal verrimpelen. Andere processen waarmee de Luminous Beauty Shake helpt zijn het sterk houden van jouw nagels, en jouw haar vol volume houden.

Hoe neem je de Luminous Beauty Shake?

De Luminous Beauty Shake wordt geleverd als poeder, waardoor het veel mogelijkheden biedt om het te nemen. De meest gebruikte manier is het mixen van het poeder in water, of een ander drankje, zoals bijvoorbeeld een smoothie. Maar, het poeder is ook op andere manieren te nemen. Zo kan je het poeder mengen in recepten voor appelbrood, of broccoli burgers. Het nemen van een Luminous Beauty Shake hoeft dus zeker niet vies te zijn. 

Heb jij vragen?

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van de Luminous Beauty Shake, of heb jij nog vragen over dit product? Neem dan eens een kijkje op de website van Superfoodies! Hier kan je alle informatie over de producten van Luminous. Heb jij hierna toch nog vragen? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met de medewerkers van Superfoodies. Zij zullen jou graag helpen met al jouw vragen.

 

https://superfoodies.nl/