010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Een fiets accu die langer werkt

In de loop van de jaren gaat de duur van de fietsaccu helaas achteruit. Hier is dan ook niet veel aan te doen. Maar het is wel mogelijk om de accu een nieuw leven in te blazen. Dit wordt dan ook wel reviseren genoemd. Misschien ken je de term wel uit de mobiel en laptop wereld; Refurbished. Dit is een duurzame manier, want de onderdelen die nog goed zijn blijven in de accu en de onderdelen die de beste tijd hebben gehad worden vervangen. Hierdoor werkt de fietsaccu weer naar toebehoren. Wil je meer weten over fietsaccu revisie? Lees dan snel verder! Wij leggen het verder uit in deze blog. 

Waardoor gaat de fietsaccu sneller leeg?

Een ding waar je helaas niks aan kan doen is de duur van de accu. Hoe meer je de fiets hebt gebruikt hoe sneller de accu slijt. Hierdoor gaat de accu op ten duur sneller leeg. Helaas kan het zelfs gebeuren dat de accu uitvalt tijdens een fietstocht of dat de accu minder steun biedt dan voorheen. Je hebt dan ook twee keuzes; een nieuwe accu kopen of een accu revisie. Onze voorkeur gaat uit naar een fietsaccu revisie. Dit komt omdat je geen goede delen hoeft weg te gooien, maar kun je ze hergebruiken, wat weer beter voor het milieu is en duurzamer. Daarnaast scheelt het je ontzettend in je portemonnee, en dan komen we op het volgende punt. Hoe goedkoop is een fietsaccu revisie eigenlijk? Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu, scheelt het je aardig wat geld omdat je alleen de accu hoeft te vervangen en niet alle toebehoren. 

Wil je graag meer weten over een fietsaccu revisie?

Heb je nog een vraag over fietsaccu revisie? Of wil je hier graag meer informatie over? Neem dan eens een kijkje bij de partij Rebatt. Op de website staat namelijk meer informatie over het reviseren van een fietsaccu. Bij deze partij weet je zeker dat de accu van je fiets op de juiste manier wordt gereviseerd. Op deze manier is de accu net weer als nieuw. Heb je nog een vraag? Stel deze dan gerust aan een van de specialisten. Ze helpen je graag verder met al je vragen.

 

https://www.rebatt.nl/