010 Web Fotografie
Image default
Verbouwen

Een goede bouwkostenraming voor een exact beeld vanaf de start

Kiewiet Bouwadvies staat in voor de calculatie van uw professionele bouw. Dit begint bij het ontwerp en vervolgens het bouwen van een constructie. Om dit te verwezenlijken, maken ze gebruik van een Bouwwerk Informatie Model, afgekort BIM. Bij deze procedure wordt er een intelligent 3D-model ontwikkeld dat helpt in het overbrengen van een project en het nemen van beslissingen die hier betrekking op hebben. Doordat dit calculatiebureau al jaren ervaring heeft in het gebruiken van 3D-tekenprogramma’s is het een eenvoudige klus de calculatie van uw bouw te bepalen aan de hand van dit model. Het is mogelijk om een volledig nieuw project hierin uit te werken. Maar ook reeds opgestarte bouwcalculatormodellen kunnen in het systeem geplaatst worden om hierop verder te gaan.

Het gebruik van het BIM-model en Lean

Natuurlijk is BIM een belangrijk systeem om op basis hiervan een bouwkostenraming te maken en zoveel meer. Daarnaast is ook Lean een belangrijke ontwikkeling voor in de bouwsector die een invloed heeft op de calculatie van uw bouw. Met dit model worden namelijk verliezen en verspilling tijdens werkprocessen uitgeband. Dit zorgt voor minder faalkansen en een kortere bouwtijd, wat automatisch resulteert in een grotere winstmarge. Uw ontzorging begint bij dit bureau met een sterke bouwkostenraming. De calculatie van wat de bouw u zal kosten en welke winst het zal geven is onmisbaar in de professionele bouwsector. Vertrouw daarom op de expertise van deze bouwcalculator in een totale bouwkostenberaming en opvolging.

Besteed uw calculaties uit aan dit bureau

Bent u actief in het ontwikkelen van professionele bouwprojecten en heeft u hierbij nood aan een uitstekend calculatiebureau dat uw bouwkostenraming kan uitwerken? Wees dan overtuigd van de vakkundigheid waarmee Kiewiet Bouwadvies uit Hoevelaken werkt en laat dit bureau u bijstaan in al uw projecten tot in Amersfoort en Amsterdam. Ontdek welke diensten zij nog meer aanbieden en geniet van een totaalpakket aan ontzorging. Geen enkel bouwproject start zonder een goede calculator die een goed inzicht kan geven in de kosten die aan het project vasthangen. Werk dus samen met dit calculatiebureau en krijg de nodige berekeningen en adviezen op maat van uw project.