010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

How to: het perfecte schaduwdoek uitzoeken!

Steeds vaker zijn er prachtige schaduwdoeken in de Nederlandse tuinen te vinden. En dat is natuurlijk niet zo raar, de doeken zijn niet alleen heel mooi maar ook praktisch. Zo kun je de doeken ophangen in jouw tuin, maar ook meenemen als je bijvoorbeeld gaat kamperen. Reden genoeg om een schaduwdoek aan te schaffen. Benieuwd waar je op moet letten tijdens het aanschaffen van een schaduwdoek? Lees dan snel verder!

 

De juiste kleur

Veel mensen zijn ervan overtuigd dat de kleur van een schaduwdoek ook invloed heeft op de werking van het doek. Gelukkig kunnen wij garanderen dat dit een fabel is. Zowel een lichte als een wat donkere kleur bieden een goede bescherming. Toch blijft de kleurkeuze voor een schaduwdoek iets persoonlijks: wil jij graag een hippe trendkleur of liever een rustigere kleur?

 

Jaarlijks wisselen de kleurentrends in de tuin. Zo zijn het ene jaar meer witte schaduwdoeken verkocht, terwijl het jaar daarvoor juist vaak voor neutrale kleuren worden gekozen. Een van de kleuren die jaarlijks veel terug komt bij schaduwdoeken is de kleur antraciet. Een schaduwdoek kan een onwijs mooi effect geven aan jouw tuin indeling, dus goed nadenken over de kleur is van belang. Door de kleur op de omgeving af te stemmen kun jij zorgen voor meer rust in jouw tuin.

 

De juiste vorm

Als jij al weet waar jij jouw schaduwdoek voor wilt gebruiken, is het handig om na te denken over de vorm van het doek. Wil jij bijvoorbeeld het doek meenemen met kamperen, een mooie schaduwrijke hoek voor jouw kinderen Creëren of wil jij een schaduwplek om jouw tuinmeubels onder te plaatsen? Door hier van te voren over na te denken kun jij het doek bestellen dat het beste past bij jouw situatie.

 

Bevestigen

Nu jij weet hoe jouw schaduwdoek eruit komt te zien, is het belangrijk om na te denken over de bevestiging. Zo kun jij een schaduwdoek bevestigen aan jouw woning of schuur. Is dit niet mogelijk? Dan zou je ook nog jouw nieuwe schaduwdoek kunnen bevestigen aan palen.

 

Na het lezen van dit blog weet jij waar je over na moet denken voor jij jouw nieuwe schaduwdoek kan aanschaffen. Bij Schaduwdeal.nl kun jij jouw nieuwe schaduwdoek eenvoudig bestellen.