010 Web Fotografie
Image default
Haartransplantatie

Een haartransplantatie moet er wél natuurlijk uitzien

Een paar decennia geleden was het heel makkelijk te zien als iemand een haartransplantatie had ondergaan. Haartransplantaties waren erg duur en het resultaat was vaak toch een beetje lachwekkend.

Sindsdien zijn er grote stappen gezet. Er zijn nieuwe technieken ontwikkelt en ook de prijs van een haartransplantatie is fors gedaald. Daardoor wordt haartransplantatie voor steeds meer mannen die kampen met haarverlies een reële optie.

Bij The Private Hair Clinic maken we gebruik van de meest geavanceerde haartransplantatie-techniek, de FUE-methode. Bij deze haartransplantatiemethode worden grafts met 1 tot 4 haren uit het donorgebied verplaatst naar het doelgebied. Dankzij een speciaal serum wordt het haar in topconditie gehouden. Haardikte, groeirichting en structuur van het haar veranderen niet, waardoor het eindresultaat volkomen natuurlijk oogt.

Bij een haartransplantatie volgens de FUE-methode ontstaan geen blijvende littekens. Ook is de behandeling zelf een stuk minder pijnlijk

Deskundig team van professionals

The Private Hairclinic werkt meteen vast team van professionals. Door de jarenlange ervaring weet elk teamlid precies wat ze moet doen. Bovendien zijn de mensen van The Private Hair Clinic perfect op elkaar ingespeeld.

Haartransplantatie in Turkije: net zo goed, maar dan goedkoper

The Private Hair Clinic is gevestigd in Istanbul, Turkije. Dat heeft voor u, als patiënt een belangrijk voordeel: het is stukken goedkoper dan in Nederland. Haartransplantaties zijn enorm arbeidsintensief – en dus duur.

Ga maar na, een haartransplantatie duurt tussen de 6 en 8 uur. Al die tijd is de specialist geconcentreerd aan het werk, terwijl de anesthesist vinger aan de pols houdt en de assistent waar nodig ondersteuning biedt. In Nederland loopt de rekening dan al snel op.

In Turkije liggen de lonen echter een stuk lager dan in Nederland, terwijl het personeel minstens zo goed is opgeleid. Daardoor kan een behandeling in Turkije een stuk goedkoper zijn dan in Nederland. Zelfs inclusief het verblijf in een sterrenhotel, een privé-chauffeur en een tolk die je gedurende het hele traject bijstaat, ben je bij The Private Hair Clinic goedkoper uit.

En het resultaat? Dat mag er wezen!

Vrijblijvend een gratis adviesgesprek

Wil jij ook weer een mooie kop met haar? Stop met dromen en ga voor een natuurlijk resultaat! Neem contact op met The Private Hair Clinic voor een gratis adviesgesprek.

https://theprivatehairclinic.nl/