010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Waarom houten vloeren een meerwaarde zijn in uw interieur

Houten vloeren zijn populair en worden door veel mensen gekozen. Hout heeft van nature namelijk een warme uitstraling. Een houten vloer is een stabiele basis voor uw interieur en bovendien geluiddempend. Het voordeel van houten vloeren is dat ze geheel naar uw persoonlijke wensen gemaakt kunnen worden. Hierbij kunt u denken aan de gekozen houtsoort, het gelegde patroon en de afwerking van de vloer. Met een houten vloer geeft u uw woning of bedrijfspand een unieke en persoonlijke sfeer. Van de Heijden Vloeren is expert in houten vloeren. Deze vloerenwinkel in Oss levert kwaliteit en service van hoog niveau.

Welke houten vloer kiest u?

Voor u een houten vloer kiest, is het goed u eens te verdiepen in de vele mogelijkheden. In deze vloerenwinkel helpen ze u daar graag verder bij. In de showroom kunt u zien wat u zoal aanspreekt wat betreft uitstraling en karakter van een houten vloer. Verder kunt advies krijgen over afmetingen, kleuren en afwerkingen. Duurzaamheid staat bij Van der Heijden Vloeren hoog in het vaandel. Met trots voert deze vloerenwinkel daarom het FSC-certificaat, dat aantoont dat er met verantwoord hout wordt gewerkt.

Parketvloeren en massief houten vloeren

Kiest u voor echt hout, dan kiest u voor warmte en kwaliteit. Zowel parketvloeren als massief houten vloeren zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten, kleuren en afwerkingen. U kunt de maatwerkvloeren in diverse patronen en panelen laten leggen, die een ruimte nog meer tot zijn recht doen komen. Of wat dacht u van een vloer van reclaimed oud hout van 200 of 80 jaar oud? Deze exclusieve vloeren zijn op een natuurlijke wijze verouderd en hebben daarom een geheel eigen uitstraling gekregen, die in de woonstyling van nu graag wordt gebruikt. In de vloerenwinkel kunt u ze van dichtbij bewonderen en advies op maat krijgen om deze vloer bij u thuis te kunnen realiseren.

Lamelparket of toch laminaat?

Een andere variatie is lamelparket. Dit is parket waarbij alleen de toplaag van hardhout is gemaakt. Het is daarom erg milieuvriendelijk en heeft ondanks de multiplex onderlaag dezelfde uitstraling als een massief houten vloer. Het grote voordeel van lamelparket is dat u onder deze vloer gewoon vloerverwarming kunt gebruiken. Wilt u iets minder besteden aan uw vloer, maar toch de uitstraling van hout in uw interieur? Dan is laminaat van Van der Heijden Vloeren een goede keuze. De toplaag van laminaat is van kunststof, maar heeft een houtprint, die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Met de juiste ondervloer is laminaat geluidsarm en zeer eenvoudig in onderhoud.

 

https://vanderheijdenvloeren.nl/