010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Een kloostertafel die bij je past

Meubeltrends komen en gaan, maar de kloostertafel is al eeuwen lang onverwoestbaar. De kloostertafel wordt gebruikt als rustieke eettafel waaraan je heerlijk kunt natafelen, of als stoer bureau voor je thuiswerkplek.

Gemaakt van puur eikenhout is een kloosterhout een echte blikvanger en kan het tegen een stootje. En als je kiest voor een ambachtelijk gemaakte kloostertafel van Tafels99 weet je dat je tafel op maat gemaakt is en dus perfect aansluit op jouw beeld van de perfecte tafel.

Robuust en sfeervol

Een kloostertafel is enorm robuust. Poten en tafelblad stralen pure kracht en duurzaamheid uit. En omdat de echte kloostertafel gemaakt is van echt houdt draagt hij ook sterk bij aan de sfeer. De zichtbare nerfstructuur voegt een vleugje natuur toe aan elke ruimte. Daarnaast geeft de klassieke uitstraling een vleugje geschiedenis aan je interieur. Geen wonder dat ze een favoriet zijn voor woon- en eetkamers.

Wil jij ook een kloostertafel die gezien mag worden? Dan staan de deskundige meubelmakers van Tafels99 klaar voor je. We hebben een eigen meubelwerkplaats, waar we elke kloostertafel met de grootste zorg bouwen. Daardoor kunnen we ook perfect aansluiten op je wensen, bijvoorbeeld voor afmetingen, kleuren, afwerkingen en modellen.

Ook op voorraad

Je bent natuurlijk niet verplicht om een kloostertafel speciaal te laten bouwen. In onze webshop zijn al verschillende modellen eiken kloostertafels te vinden. Je kunt je hierdoor laten inspireren, maar wellicht zit jouw droomtafel er al tussen!

Wij bouwen het voor je

Wil jij iets bijzonders, een kloostertafel die je nog nergens hebt kunnen vinden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zevenaar, of neem contact met ons op om je wensen en eisen te bespreken.

We hebben er alle vertrouwen in dat wij de kloostertafel waarnaar je zoekt kunnen bouwen. Kies het onderstel, combineer dit met een tafelblad en laat ons weten welke afwerking je wilt. Schroom niet om het ons moeilijk te maken, onze meubelmakers houden wel van een uitdaging!

Gerelateerde artikelen

Is een automatische poort een goed idee?

Hoe werkt een schuifdak?

Raamdecoratie voor de juiste lichtinval