010 Web Fotografie
Image default
Dienstverlening

Voordelig, makkelijk en snel een woning laten leeghalen door ARO

Heeft u te maken met een overlijden van één van uw ouders of een familielid? Dan bevindt u zich momenteel in een zeer emotionele en verdrietige periode. Helaas is er vaak niet alleen ruimte voor uw verdriet, er valt namelijk bij een overlijden een hoop te regelen. Administratieve zaken als rekeningen opzeggen, laatste betalingen regelen, verzekeringen opzeggen en een mooie uitvaart verzorgen. Maar ook het leeghalen van de woning behoort in veel gevallen tot één van de zaken die geregeld moeten worden.

De woning leeghalen van uw dierbare is geen gemakkelijke klus. Niet alleen de hoeveelheid werk valt veel mensen tegen, ook de emoties die erbij loskomen zijn flink pittig. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Wij, Alle Rommel Opgeruimd, hebben ons namelijk gespecialiseerd in het leegruimen van woningen. Wij nemen voor u het grote en zware werk uit handen zodat u zich kunt focussen op de rouw, een mooi afscheid en andere belangrijke zaken.

Inboedels worden door ons niet opgekocht. Wij halen echt de gehele woning leeg en voeren zelf de inboedel af. U haalt zelf, voordat ons team aan de slag gaat, de spullen van kostbare en emotionele waarde uit de woning. Op de afgesproken dag komen wij langs. We brengen onze eigen vrachtwagen mee, welke discreet zonder opvallende opdruk is. Hier wordt de gehele inboedel zorgvuldig ingezet. Kleine spullen worden verpakt in dozen, grote spullen worden netjes ingepakt. Op een discrete, zorgvuldige en nette wijze gaan wij te werk. Wanneer wij toch nog iets in huis vinden waarvan wij denken dat het waarde heeft nemen wij direct contact met u op.

Wij bieden volledige ontzorging en ondersteuning

Wilt u ook graag ontzorgt worden bij het opruimen van de inboedel? Dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons zeven dagen in de week bereiken op telefoonnummer 0252-742 502. Ook in de avonden mag u ons gewoon opbellen. Telefonisch kunnen wij u al een schatting van de prijs geven. Voor de definitieve offerte komen wij zo snel mogelijk bij de woning kijken.

Betreft het een huurwoning en moet deze binnen een week zijn leeggehaald waardoor er dus haast bij is? Geen probleem, wij kunnen u altijd op zeer korte termijn komen helpen.   

https://www.allerommelopgeruimd.nl/