010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Een kloostertafel oud eiken is de perfecte aanvulling voor uw woonkamer

Met een kloostertafel oud eiken in uw woonkamer zullen de complimenten om uw oren vliegen. Deze robuuste tafel is de toevoeging van elk huishouden en past binnen elke stijl en thema. Door het onbehandelde eiken hout krijgt het hout steeds meer charme en levendigheid. Het hout heeft met zijn eigen karakter concrete behandelingen nodig en is daardoor niet te vergelijken met ander hout. In ruil hiervoor krijg je wel een tafel in de woonkamer die mensen uitnodigt om aan te schuiven. Voor een druk huishouden of juist een kleine: een kloostertafel oud eiken past overal.

 

Bij ons krijgt een kloostertafel oud eiken wat hij nodig heeft

 

Door onze kennis en ervaring met verschillende houtsoorten, weten wij wat oud eiken hout nodig heeft om zijn charme te behouden. Deze charme heeft vooral te maken met de deuken en verroestte bouten die ervoor zorgen dat de tafel een robuuste uitstraling heeft. Dit doorleefde karakter vraagt om de juiste behandelingen en verzorging. Alleen hierdoor krijg je namelijk een tafel die past bij uw huishouden.

 

Bij ons op de werkplaats wordt de tafel met de juiste zorg in elkaar gezet. Wij verzamelen hout van oude vloeren of resten van historische panden en typische Franse boerderijen om de sfeer van de tafel te waarborgen. Het hout wordt gesorteerd op kleuren en afwerkingen, en daarna pas de lengte. Hierdoor krijg je een tafel met warme kleuren hout bij elkaar die een uitstraling heeft van een kloostertafel oud eiken. Zodra de kleuren bij elkaar passen, wordt het hout verwerkt tot de prachtige tafel die wij kennen. Dit wordt gedaan op traditionele wijze door een pen-gatverbinding te hebben waarnaar deze dichtgelijmd worden. Hierdoor is de tafel duurzaam en kunt u hier jarenlang aan zitten en op leven.