010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Een Leolux bank en meer design meubilair van gerenommeerde merken

Wanneer u als design liefhebber op zoek bent naar een Leolux bank, fauteuil, salontafel of ander design meubelstuk van dit bekende merk, bent u aan het goede adres bij Pot Interieur. Ook als u zoekende bent naar meubels van andere gerenommeerde kwaliteitsmerken kunt u uw hart ophalen in de showroom van deze meubelzaak in Axel. Als specialist op het gebied van kwaliteits- en design meubels vertegenwoordigt Pot Interieur een scala aan design meubelmerken. Een kleine greep uit de vertegenwoordigde merken: B&B Italia, Arco, MDF Italia, Rolf Benz, Vitra en Flexform.

Leolux bank via de kwaliteitsmeubelspecialist

Wanneer u uw oog heeft laten vallen op een Leolux bank bent u van harte welkom dit model in de showroom van Pot Interieur te komen bewonderen en testen op zitcomfort. Wel is het handig vooraf even te bellen om te checken of het betreffende meubelstuk op dat moment aanwezig is in de winkel. Ook wanneer u nog geen specifiek model in gedachten heeft, maar wel graag een karakteristiek eigenzinnige, duurzame en comfortabele Leolux bank wilt aanschaffen bent u welkom in de showroom om inspiratie op te doen. Bovendien kunnen de vakkundige medewerkers van Pot Interieur u van dienst zijn met advies dat aansluit bij uw specifieke woonwensen en interieurstijl.

15.000 m2 wooninspiratie

Houdt u van design meubels, maar heeft u geen specifieke voorkeur voor een bepaald designmerk, dan kunt in de winkel van Pot Interieur eindeloos vergelijken en wooninspiratie opdoen. Met een winkeloppervlakte van 15.000 m2 biedt deze meubelzaak u naast meubilair voor binnenruimtes ook design meubels voor buitenshuis. Zo vindt u een ruime collectie tuinmeubilair van het bekende B&B Italia bij Pot Interieur. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle eyecatcher op uw terras in de vorm van het B&B Italia Canasta ’13 daybed. Maar ook voor B&B Italia design klassiekers voor uw binnen interieur bent u van harte welkom in de webwinkel of showroom van Pot Interieur.