010 Web Fotografie
Image default
Sport

Medailles en sportbekers bestellen bij Budget Trophy

Een sportevenement is natuurlijk niet compleet zonder een medaille of sportbeker! Op Budgettrophy kun je enorm veel verschillende sportbekers en medailles bestellen. Dat is makkelijk, snel en met het ruime aanbod vind je hier een geschikte beker of medaille voor ieder evenement.

Een greep uit het assortiment; voetbalmedailles, sportbekers en medailles voor hockey

In het assortiment mogen voetbalmedailles uiteraard niet ontbreken. Het is de meest populaire sport van Nederland en iedere week zijn er door het hele land talloze teams die het tegen elkaar opnemen. En sportieve prestaties moeten beloond worden, vind je niet? Kies daarom uit verschillende, aantrekkelijk geprijsde sportbekers of voetbalmedailles.

Ook hockey is een echte volkssport en de successen van zowel de nationale heren- als damesploeg hebben de populariteit verder aangewakkerd. Beloon het hele team voor zijn of haar sportieve inzet met medailles die speciaal voor hockey zijn ontworpen.

Voetbalmedailles en andere sportprijzen met logo voor bedrijfsevenementen

Een sportprijs krijgt meer lading wanneer deze past bij het evenement. Bij Budgettrophy is het daarom mogelijk om sportbekers of medailles te bestellen met een eigen logo. Ideaal voor bedrijfsevenementen of team building activiteiten! Je kunt overigens ook sportbekers bestellen die je als wisseltrofee inzet. Deze prijzen zijn groter en hebben extra ruimte voor graveerplaatjes. Zo wordt het lokale horeca toernooi of netwerkevenement nog spannender, want iedereen wil die prijs winnen!

Medailles bestellen voor andere gelegenheden

Een medaille hoef je natuurlijk niet altijd te geven omdat iemand een sportprestatie heeft geleverd. Medailles zijn van oorsprong ere- en herkenningstekens. Het is een fysieke blijk van waardering voor de prestaties die iemand geleverd heeft. Daarom kun je bij Budgettrophy ook medailles bestellen met een persoonlijke boodschap. Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een mooie medaille voor de beste vader, moeder, opa, oma of vriend? Bij het bestellen van medailles geef je op de website eenvoudig aan welke boodschap je er op wilt laten drukken. Lekker makkelijk want vrijwel iedere tekst kan bedrukt worden.

Alle sportprijzen worden snel geleverd, bestel nu!

Een ander voordeel van Budgettrophy is dat je bestelling snel wordt verzonden. Sterker nog, bestel je voor 12.00, dan heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Budgettrophy heeft alle voetbalmedailles en medailles voor hockey evenementen op voorraad en personaliseren deze zelf. Zo kunnen ze snel schakelen, ongeacht de hoeveelheid medailles die je wilt bestellen. Kijk vandaag nog op de website en plaats je bestelling!