010 Web Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Een occasion in optimale staat bij een autodealer in Etten-Leur

Als je een auto koopt heb je een keuze. Kies je voor een nieuwe auto met een hogere aanschafprijs maar met minder onderhoudskosten? Of koop je voor minder geld een occasion met het risico van duurder onderhoud? Het liefst heb je natuurlijk een betaalbare auto die lekker lang doorrijdt.

Waar let je op bij een autodealer in Etten-Leur?

Bedenk voordat je bij een dealer naar binnenstapt eerst waar je de auto voor nodig hebt. Als je vaak spullen vervoert, verhuist of een gezin hebt is een grote auto met veel laadruimte, zoals een stationwagen handig. Wordt het je eerste auto? Dan kijk je wellicht meer naar de prijs en wil je een wat kleinere auto. Autodealer MV Motive in Etten-Leur zorgt ervoor dat jij de auto krijgt die bij je past. En dat is pas een van de voordelen.

Waarom nu juist deze dealer?

Waar je altijd rekening mee moet houden bij het kopen van een occasion zijn de ‘verborgen kosten’. Denk daarbij aan nieuwe banden, een distributieriem die binnen jaar vervangen moet worden, of een accu die op zijn laatste benen loopt.

MV Motive komt je hierin tegemoet door alle auto’s zonder meerprijs rijklaar op te leveren. En wist je dat je zelfs Autotrust garantie kunt afsluiten voor auto’s die maximaal 200.000 kilometer hebben gereden? Dat geeft vertrouwen!

Ontdek zelf de meerwaarde van een goede dealer!

We kunnen je van alles vertellen over auto’s, het onderhoud en de garantie maar eigenlijk moet je het zelf ervaren. Jij beoordeelt zelf het beste of je de ene of de andere autodealer in Etten-Leur meer vertrouwt. Ga eens kijken bij MV Motive en oordeel zelf!