010 Web Fotografie
Image default
Bloemen

Trouw op een officiële trouwlocatie: Hoeve Kindergoed

Wist u dat Hoeve Kindergoed is aangewezen tot een officiële trouwlocatie? Op deze unieke trouwlocatie in Ermelo heeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren te trouwen. Er wordt altijd graag met u meegedacht, zodat u de meest onvergetelijke dag van uw leven op de beste manier beleeft. Welke manieren dit zijn? U leest het hier.

Een aantal suggesties voor deze unieke trouwlocatie in Ermelo

De locatie biedt meerdere plekken waar u het ja-woord kunt geven. Denk hierbij aan een prachtige boomgaard, een weiland met schapen, in een schapenstal met lammetjes en binnen in de feestzaal. Zo is er voor ieder seizoen van het jaar een geschikte plek op deze bijzondere trouwlocatie.

Kies voor een doe-het-zelf bruiloft of laat alles uitbesteden

U heeft vast en zeker een helder beeld voor ogen hoe u de mooiste dag van uw leven voor u ziet. Wilt u de bruiloft voornamelijk zelf regelen of laat u het liever uitbesteden? Wat uw wensen ook zijn, er zijn volop mogelijkheden met de unieke trouwlocatie in Ermelo. Geef uw wensen door en neem vandaag nog contact op. U bereikt Hoeve Kindergoed telefonisch, via het contactformulier of door een offerte online aan te vragen