010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Een picknicktafel in verschillende soorten en maten

Voor een leuke picknicktafel in bijvoorbeeld je achtertuin, bekijk je het assortiment van Rockwood. Dit bedrijf biedt een ruim assortiment aan verschillende picknicktafels. Het is ook niet voor niks dat zij marktleider zijn op het gebied van zware picknicktafels. De tafels die zij aanbieden, zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je niet alleen de keuze uit Douglashout of grenenhout. Je hebt ook keuze uit verschillende soorten stijlen. Ga je voor een leuke ronde picknicktafel? Of ben je misschien meer geïnteresseerd in een vierkante picknicktafel of een tafel met vier banken? Je vindt het allemaal bij deze specialist!

Een picknicktafel voor zowel volwassenen als kinderen

Wanneer je een picknicktafel van Douglashout aanschaft, dan ben je verzekerd van een picknicktafel die lang meegaat. Deze houtsoort bedraagt namelijk een levensduur van 15 tot 20 jaar. De balken die gebruikt worden voor het maken van de picknicktafels, zijn te herkennen aan de dikte van de balken. De balken zijn namelijk 40 tot 42 millimeter dik. Dit geeft de picknicktafel een robuust en stijlvol karakter. De picknicktafels zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Dit komt door de afgeronde hoeken die terug te vinden zijn op de picknicktafels van dit bedrijf.

Neem contact op voor meer informatie

Heb je een leuke en mooie picknicktafel gevonden voor bijvoorbeeld in de achtertuin of voor een andere leuke locatie, bijvoorbeeld op het schoolplein? Plaats dan direct je bestelling! Je picknicktafel kan op locatie bezorgd worden. Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen bestelling op te komen halen. Tijdens het bestelproces kan je er ook voor kiezen om gebruik te maken van de montageservice. Hierbij wordt de picknicktafel voor je gemonteerd op locatie. Ook wanneer je een picknicktafel uit de aanbieding koopt, kan je gebruikmaken van deze service. Heb je vragen over een van de tafels of ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan zeker eens contact met ze op!