010 Web Fotografie
Image default
Verbouwen

Welk materiaal heb ik nodig? 4 materiaalsoorten die bij uw verhuizing niet mogen ontbreken!

Om uw spullen zo goed mogelijk te vervoeren adviseert we altijd verpakkingsmateriaal aan te schaffen. Zo is de kans dat er spullen breken kleiner en daardoor uw verhuizing soepel.

Verhuisdozen huren/kopen

Verhuisdozen kunnen niet gemist worden tijdens het verhuizen. Met de dozen kunnen spullen gesorteerd, gelabeld en gegroepeerd worden. Dit brengt een fijne structuur in de verhuizing. Ook zorgt het ervoor dat alle spullen op de goede plek komen te staan. Dit scheelt tijdens het uitpakken veel tijd. De verhuisdozen zijn bij Van Gastel Verhuizingen te huren voor minimaal 1 week. Dit geeft u genoeg tijd en ruimte om rustig in te pakken.

Kunststof kleding box

Een grote last is vaak het vervoeren van kleding tijdens een verhuizing. De stof kreukelt snel in de doos en het strijken is voor niks geweest. Ook is het ongelukkig om alles in de doos te proppen en opgefrommeld uit een doos te trekken. Hiervoor heeft een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom de perfecte oplossing. Door het huren van een kunststof kleding box kan uw kleding opgehangen en wel mee in de verhuisauto. Er loopt een horizontale buis door de doos, waardoor uw kleding opgehangen kan worden in de doos. Zo kreukelt het niet, hangt het al op de hanger en is het klaar om zo de kast in geschoven te worden! 

Schilderij box

Niets is zo vervelend als dat kostbare schilderij kapot zien gaan tijdens de verhuizing. Dit is waarom je de hulp kan inschakelen van een Verhuisbedrijf in Etten-Leur. Hiervoor bieden wij een schilderij box aan. Deze box is goed dicht te maken, zodat de schilderijen stevig en veilig meeverhuist worden.

Van Gastel Verhuizingen staat altijd voor u klaar wat betreft het huren van materiaal tijdens een verhuizing. Op onze website zijn nog veel meer materialen te vinden die u kunt huren. Verhuisbedrijf Bergen op Zoom biedt deze mogelijkheid en leent u graag de spullen uit. Als u niet omstreken Bergen op Zoom woont is dit geen probleem. Van Gastel Verhuizingen heeft namelijk ook een vestiging in Etten-leur. Heeft u vragen gekregen naar aanleiding van dit blog? Twijfel niet en neem contact met ons op!

 

https://www.vangastelverhuizingen.nl/