010 Web Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Een sanitair onderhoudsplan, luchtkanaalreiniging en veel meer vindt u bij de specialist

Goede hygiëne is belangrijk voor een gezonde werkomgeving en voor de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers. Daarom voorziet u uiteraard alle toiletten van zeep- en papierdispenser. Vergeet u echter regelmatig om deze weer aan te vullen? Geen probleem! Reken op het SaniKare totaalplan van Valor Services. Deze specialist zorgt voor het automatisch aanvullen van uw zeepdispensers. Ook regelen zij de ontkalking en desinfectie van uw toiletten. Nare geurtjes krijgen bovendien geen kans dankzij de geurverspreiders. Ook het onderhoud en herstel van uw sanitair nemen zij graag voor hun rekening. Wist u trouwens dat zij ook het onderhoud van uw grootkeuken en een regelmatige luchtkanaalreiniging kunnen verzorgen?

Alles van luchtkanaalreiniging tot het onderhoud van een grootkeuken vindt u bij deze expert

Werkt u in een hotel of misschien in de keuken van een restaurant? Bent u de directeur van een ziekenhuis of staat u aan het roer van een schip? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat u een totaalpakket biedt om uw werkomgeving grondig te onderhouden en reinigen? Schakel dan de hulp in van Valor Services. Dit bedrijf beidt verschillende pakketten, zoals het KitchenKare pakket voor het onderhoud van uw grootkeuken. Wilt u een professionele luchtkanaalreiniging laten uitvoeren in uw kantoorgebouw? Ook dan bent u bij Valor Services aan het juiste adres. Zelfs het reinigen en desinfecteren van locaties waar sprake is van biologisch gevaar of van een plaats delict is een eitje voor deze professionals. Blijf dus niet langer met uw handen in het haar zitten en reken op de expert.

Uw grootkeuken is in goede handen dankzij het onderhoud door deze expert

Wanneer u een hotel of restaurant heeft, is een professionele grootkeuken werkelijk onmisbaar voor de werking van uw bedrijf. Deze keuken is namelijk noodzakelijk om de heerlijkste gerechten te bereiden. Echter vraagt een dergelijke professionele grootkeuken heel wat onderhoud. Goed onderhoud is niet enkel nodig voor de hygiëne, maar ook om de veiligheid te garanderen. U moet regelmatig de dampkappen schoonmaken, net als friteuse. Ook een luchtkanaalreiniging van uw grootkeuken is nodig. Echter moet dit allemaal met  een andere interval gebeuren. Dat vergt een gedetailleerd onderhoudsplan. Houdt u zich liever bezig met koken? Dan kunt u uw keuken grondig laten reinigen door een specialist zoals Valor Services. Zij zorgen dat uw keuken helemaal voldoet aan de milieunormen en voedselveiligheid en dat alle apparaten in uw keuken tijdig worden onderhouden.