010 Web Fotografie
Image default
Woningen

Een snelle verkoop van uw huis met een makelaar in Veenendaal

Bent u op zoek naar een makelaar in Veenendaal om uw huis snel te verkopen, dan kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Zonnenberg Makelaardij. Wij staan bekend om onze uitstekende resultaten op het gebied van de snelle verkoop van huizen. 

Waarom deze makelaar in Veenendaal?

Zonnenberg Makelaardij staat er als makelaar in Veenendaal om bekend dat huizen enorm snel worden verkocht. Hoe bereiken wij dit? Wij hebben een geheel eigen werkwijze. Zo benaderen wij potentiële kopers bijvoorbeeld zelf en wachten wij niet af tot er iemand interesse toont. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van potentiële geïnteresseerden en weten voor ieder type huis wel een mogelijke kring van kopers. Bij de verkoop van een huis gaan wij eerst op zoek naar mensen in Veenendaal waarvan wij weten dat zij op zoek zijn naar een nieuw huis. Op die manier zetten wij de eerste stap. Hebben wij iemand benaderd, dan gebeurt het vaak dat diegene ook weer iemand benadert, waardoor er nog meer potentiële kopers ontstaan. 

Onze diensten

Naast de koop en verkoop van huizen kunt u bij ons ook terecht voor diverse diensten zoals de waardebepaling van uw huis, advies voor de hypotheek, taxaties en planontwikkeling. Wij helpen u graag bij alle zaken die van belang zijn voor de verkoop van uw huis. Ook begeleiden en adviseren wij u graag bij het kopen van een nieuwe woning. Wij denken hierbij aan uw wensen en belangen en onderhandelen over de beste prijs. Daarnaast hebben wij zicht op alle woningen die net in de verkoop gaan, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent van eventuele perfecte huizen voor u!

Over ons

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de koop en verkoop van huizen en kunnen ook u goed begeleiden. De verkoop en aankoop van een woning is een grote stap en vraagt om de beste zorg. Wij geven u de aandacht die u verdient. Uw woning is bij ons in goede handen! Neem een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op.