010 Web Fotografie
Image default
Onderwijs

zebra kaartprinter

Met Zebra kaartprinters vervaardigt u hoogwaardige ledenpassen

Een van de standaardtaken in de bibliotheek is het vrijwel dagelijks aanmaken van nieuwe ledenpassen. Deze zijn vanzelfsprekend noodzakelijk, zodat elk lid zichzelf bij het lenen en terugbrengen van items kan identificeren. Uitzonderingen daargelaten, zullen de deze pas veelvuldig gebruikt worden en dus is een pas die van duurzaam materiaal gemaakt is gewoon een must. Wie voor het vervaardigen van nieuwe ledenpassen een Zebra kaartprinter gebruikt hoeft zich over dat soort zaken eigenlijk helemaal niet druk te maken. Dit merk kaartprinters staat namelijk uiterst positief bekend om de hoogwaardige print- en productiekwaliteit die geleverd wordt. Voor Dialoc ID reden temeer om diverse modellen in haar aanbod op te nemen.

Met een Zebra kaartprinter haalt u kwaliteit in huis

Naast hun hoogwaardige printkwaliteit levert elke Zebra kaartprinter in de ZXP-serie u ook volop intuïtief bediengemak op. Eenvoudige en duidelijke gebruiksinterfaces zorgen er namelijk voor dat praktisch elke bibliotheekmedewerker er snel mee aan de slag kan gaan. Elke kaartprinter van Zebra ziet er aan de buitenkant weliswaar aangenaam compact en elegant uit, maar is aan de binnenkant een robuust werkpaard, zodat er slechts zelden storingen aan het apparaat op zullen treden. Kortom, de workflow voor het uitgeven van nieuwe ledenpassen kan praktisch altijd onbelemmerd plaatsvinden.

Een kaartprinter voor elk budget

Bibliotheken zijn er in allerlei soorten en maten. Dialoc ID weet dat als geen ander. Vandaar dat we u een Zebra kaartprinter in verschillende prijsklassen kunnen leveren. Als uw bibliotheek alleen maar budget voor de aanschaf van het goedkoopste model heeft, dan ontvangt u een printer, die met slechts één kleur (bijvoorbeeld zwart) overweg kan. Meer budget betekent uiteraard ook dat het printapparaat van meer opties voorzien is. Denk in dat geval onder meer aan versies die haarscherpe full-color prints kunnen produceren of die ook de magneetstrip op een ledenpas digitaal kunnen beschrijven.

 

Bezoek de website Dialoc ID voor meerdere Bibliotheekoplossingen.