010 Web Fotografie
Image default
Bruidsfotografie

Drummen is cool

Nu we door corona al een hele tijd minder verplichtingen en leuke dingen hebben, moeten we onszelf binnen in het huis vermaken. En wat is een betere manier dan dat te doen door te leren drummen? Veel mensen hebben een favoriete drummer waar ze echt tegen op kijken. Nu is het de tijd om te voelen hoe het is om in zijn of haar schoenen te staan. Het spelen van een instrument is goed voor je hersenen, het bevorderd je concentratie vermogen, en bovenal is het echt super leuk!

 

Wil jij op zich wel de drums leren spelen, maar weet je niet zeker of het wat voor jou is? Dan kan je altijd een drumstel huren. In dat geval kan je ervoor kiezen om een akoestisch drumstel te huren of een elektrisch drumstel te huren. Het verschil tussen deze twee zit in de verwerking van het geluid. Een voordeel van een elektrisch drumstel, is dat het buurvriendelijk is. Je hoort namelijk alleen geluid uit de koptelefoon. Bij een akoestisch drumstel leehnavasor hoor je het geluid door het hele huis weerkaatsen. Bij een elektrisch drumstel kan je ook meer verschillende sounds spelen, bij een traditioneel drumstel gaat dat minder. Aan de andere kant kan je bij een akoestisch drumstel makkelijk een extra crash of tom-tom kopen, bij een elektrische gaat dat niet. Bovendien ziet een akoestisch drumstel er veel stoerder uit.

 

Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort drumstel je wil huren, dan is het tijd voor drumlessen. Bij Online Drumles ben je hiervoor aan het juiste adres! Wij hebben al 20 jaar ervaring met het geven van drumlessen. Bovendien starten wij altijd met een gratis proefperiode en hiernaast hoef je de deur niet eens uit voor een les bij Online Drumles. Allemaal super handig dus. Waar wacht je nog op? Neem snel drumles bij Online Drumles!

https://www.onlinedrumles.nl/