010 Web Fotografie
Image default
Woningen

Een trap op maat laten maken van de beste materialen

Wilt u een trap op maat laten maken door een ervaren trappenmaker? Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen heeft jarenlange ervaring met het maken van trappen op maat voor diverse klanten. Deze trappenspecialist luistert naar uw wensen en creëert vervolgens de trap van uw dromen die perfect bij uw interieur past. Ontdek snel wat ze voor u kunnen betekenen!

Welke materialen gebruikt deze trappenexpert?

Hans Reuser Trappenfabriek uit Beneden-Leeuwen gebruikt enkel de beste materialen wanneer ze een trap gaan maken. U kiest zelf welk materiaal u voor uw trap wilt als u deze bij hen op maat gaat laten maken. Zo kunt u kiezen voor ahorn. Dit is een harde houtsoort die licht van kleur is en geschikt is voor alle trappen. Eikenhout is licht- tot donkerbruin van kleur en dit is een harde, zware houtsoort die tevens duurzaam is. Deze houtsoort wordt vaak gebruikt voor trappen dankzij de egale kleur. Wilt u een witachtige tot geelbruine houtkleur voor uw trap? Kies dan voor essen. Dit hout heeft een grove nerf en een levendige structuur. Verder heeft u bij deze trappenspecialist de keuze uit de volgende houtsoorten:

  • Gestoomd beuken
  • Grenen
  • Iroko
  • Mahonie
  • Merbau
  • Vuren
  • Merantie

Weet u niet zeker welke houtsoort het meest geschikt is voor uw trap? Vraag dan advies aan deze expert. Ze helpen u graag met het kiezen van de juiste houtsoort voor uw trap.

Laat een trap op maat maken met de door u gewenste houtsoort

Weet u al van welk materiaal u uw trap op maat wilt laten maken? Voor welk hout u ook kiest deze trappenspecialist maakt de trap precies zoals u dat wilt. Geef al uw wensen aan deze expert door en ze gaan met veel plezier voor u aan de slag om uw droomtrap te creëren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met hen op en ontdek of ze uw droomtrap kunnen realiseren.