010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Een tuincentrum in Klazienaveen dat duurzaam opereert

Wil je je tuin of balkon opfleuren met mooie bloemen of planten? Bij Let’s Plant vind je alles wat je nodig hebt voor een prachtige tuin of buitenplaats. Ze verkopen planten inclusief pot, zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Heb je geen tijd om planten te verzorgen of heb je geen groene vingers? Ook dat is niet erg! Ze ontzorgen je namelijk volledig door de planten bij je thuis te bezorgen, met pot en al. Zo hoef je de planten enkel nog wat water te geven en geniet je van de mooiste bloemen en planten.

Global Cap-gecertificeerde producten

Bij dit tuincentrum in Klazienaveen staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Al hun producten zijn niet alleen Global Cup-gecertificeerd, maar ze bieden ook nog eens potten aan die gerecycled zijn en ze verwerken houtvezel in de potgrond voor minder CO2-uitstoot en afval. Ook vermengen ze voedingskorrels met de potgrond, zodat je planten, perkplanten en bloemen altijd gezonde voeding hebben. Omdat ze enkel op behoefte kweken, verspillen ze geen bloemen en planten. Je vindt daar dus niet alleen de mooiste planten voor je tuin, maar je kunt er ook nog eens met een goed gevoel winkelen! Door al je planten en bloemen bij dit tuincentrum te halen, steun je het milieu en draag je dus bij aan een beter klimaat.

Haal snel al je planten en bloemen bij dit tuincentrum

Wil je graag bloemen of planten kopen bij een tuincentrum in Klazienaveen die rechtstreeks van de kweker komen? Dan is Let’s Plant dé winkel voor jou! Bezoek dit tuincentrum snel en ontdek hun ruime aanbod aan planten. Woon je niet in de buurt? Bestel dan alles wat je nodig hebt voor een mooie tuin gemakkelijk online. De planten worden vervolgens kant en klaar bij je bezorgd, zodat je deze meteen neer kunt zetten. Bestel snel voor 16:00 uur en ontvang je bestelling binnen twee werkdagen!