010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Egaliseren van je ondervloer doe je met egaline

Ben je van plan om een ondervloer te egaliseren? Wil je de badkamer gaan betegelen? Of ga je behangen? Voor al deze klussen heb je de juiste afwerkmaterialen nodig. Deze vind je op Egaline.online. Alle producten zijn van topkwaliteit. Zodat je kan rekenen op een langdurig resultaat. In de webshop vind je een afwisselend aanbod van kwalitatieve afwerkmaterialen. Zo vind je er egaline, tegellijm en primer.

Afwerkmaterialen voor professionals en consumenten

Ben je als vakman bezig met een groot bouwproject? Of wil je de vloer van je eigen huis gaan egaliseren? De producten van Egaline Online zijn geschikt voor zowel consumenten als bedrijven. Ze worden snel geleverd tegen een voordelige prijs! Doordat de afwerkmaterialen ruim in worden gekocht, kun jij deze bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Door de ruime voorraad van meer dan 25.000 kg aan materiaal, kunnen we ook grote bestellingen direct leveren.

Nieuwe vloer leggen? Controleer eerst je ondervloer

Ga je een nieuwe vloer leggen? Dan is het aan te raden om eerst de ondervloer te controleren op oneffenheden voordat je een nieuwe vloer gaat leggen. Als je hier niks aan doet, ga je dit terug zien wanneer je hier een vloer overheen legt. Wat zonde is. Na het egaliseren van de ondervloer kan het laminaat of het parket eenvoudig worden gelegd. Door het gebruik van egaline krijg je een strak eindresultaat. In de webshop vind je verschillende egaline merken zoals Atlas egaline. De Atlas SMS 15 Egaline en Atlas SMS 30 kun je gebruiken in combinatie met tegels, laminaat, parket, PVC- en gietvloeren. De Atlas SAM 100 Egaline is perfect geschikt voor anhydrietvloeren. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit de merken Excelmix, Kiesel en Quartzline.

Voor 15.00 uur besteld? Morgen al bezorgd. Voor advies bel je naar +31 168 22 10 01 of mail naar info@egaline.online.

https://egaline.online/