010 Web Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Eindelijk het kapsel wat je graag wilt bij weave amsterdam

Ik wou het niet geloven maar bij weave amsterdam kunnen ze bijna het onmogelijke qua kapsel waarmaken. Al jaren ben ik op zoek naar een goede en betrouwbare haistylist die wat oor mij kan betekenen. Veel van mijn vriendinnen hebben ook zo hun problemen met hun haar. Het wil niet hard genoeg groeien, het is te dun, een te hoog voorhoofd, noem maar op. Eindelijk een kapper gevonden die overal een antwoord op heeft, weave amsterdam. Leg je probleem voor bij een stylist van weave amsterdam en er komt een oplossing. Een hele opluchting, eindelijk heb ik de haardos die ik al jaren wil. 

 

Wordt er echt haar gebruikt?

Bij weave amsterdam wordt niet gewerkt met mengelingen, of toevoegingen van kunststof haar, of synthetisch haar. Alle gebruikte producten bestaan uit echt haar, en dat kun je natuurlijk ook zien in de verwerkte haarstukken. Het ziet er allemaal heel levensecht uit. Terwijl er genoeg webshops zijn, of buitenlandse bedrijfjes, die mengelingen verkopen en geen echt haar. Dat wilde ik absoluut niet, ik wil alleen maar echt haar verwerkt in de extentions, of andere haarstukken. Dan weet je zeker dat niemand het ziet, dat het kunstmatig is. En dus heeft weave amsterdam er een vaste klant bij. Meerdere zelfs, want vriendinnen hebben de winkel ook gevonden.

 

Een goede coupe, een goed kapsel wat bij je past, waar je je goed bij voelt, is ongelooflijk belangrijk. Het moet ook makkelijk te onderhouden zijn, niet klitten of verkleuren. Dan kan het kapsel jaren mee, als de goede verzorgingsproducten gebruikt worden. Natuurlijk zijn er wel een paar regeltjes waar je je beter aan kan houden wil je daadwerkelijk plezier hebben van je kapsel. Nooit met nat haar gaan slapen, bijvoorbeeld. Het is maar een tip.