010 Web Fotografie
Image default
Kunst en Kitsch

Gedetailleerde kunst kopen bij een atelier in de buurt van Tilburg

Als je een lege hoek heb in je woonkamer, is het leuk om daar een kunstwerk neer te zetten. Ook in je tuin kan een mooi beeld een echte eyecatcher zijn. Wil jij een bestaand werk kopen, of lijkt het je leuk om een kunstwerk speciaal voor jou te laten maken? Dan kun je terecht bij Paul Funcken uit Udenhout. Bij het atelier van deze kunstenaar kun je unieke kunst kopen of een werk in opdracht laten maken. Vind jij glaskunst mooi? Of zou je toch liever een marmeren of bronzen beeld willen aanschaffen? Dat kan allemaal bij dit atelier, want deze kunstenaar werkt met een veelvoud aan materialen om de mooiste werken te creëren. Bekijk zijn portfolio om een idee te krijgen van de verschillende werkwijzen.

Ga ook zelf aan de slag met het maken van een beeldhouwwerk

Als het je leuk lijkt om je nieuwe kunstwerk helemaal zelf te realiseren, kun je ook bij dit atelier terecht. Je kunt namelijk niet alleen vrije kunst of kunst in opdracht kopen bij deze kunstenaar in de buurt van Tilburg. Het is ook mogelijk om een cursus beeldhouwen te volgen en je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan, onder begeleiding van een professional en in het gezelschap van andere creatievelingen. Ga aan de slag met verschillende materialen en maak de mooiste kunstwerken. Voordat je begint met deze cursus volg je eerst een gratis proefles, zodat je zeker weet of de cursus iets voor jou is.

Neem bij vragen vandaag nog contact met deze kunstenaar op

Wil je meer weten over de kunst die je bij dit atelier in de buurt van Tilburg kunt kopen? Of ben je benieuwd naar de cursus beeldhouwen? Neem dan vandaag nog contact met Paul Funcken op om al je vragen te stellen. Breng een bezoek aan de website voor de benodigde contactgegevens.

https://paulfuncken.nl/cursus-beeldhouwen/