010 Web Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Genieten bij de pedicure in Enschede

Bij de pedicure in Enschede krijgen je voeten de behandeling die ze nodig hebben. Je voeten hebben namelijk erg veel te verdragen, het is zonde wanneer je je voeten niet goed verzorgd. Wanneer je dat namelijk niet doet kan je merken dat je voeten pijnlijker worden of andere vervelende dingen krijgen. Je voeten zijn wel degene die jou van plek A naar B kunnen krijgen. Daarom is het belangrijk om je voeten zo nu en dan eens goed te laten verzorgen bij de pedicure in Enschede. Hier komen je voeten even helemaal tot rust en dat is wat ze nodig hebben. We bieden allerlei behandelingen aan. Er zal dus vast een behandeling tussen zitten die perfect geschikt is voor de verzorging van jouw voeten. 

Basisbehandeling

Als eerste hebben we uiteraard de basisbehandeling bij de pedicure in Enschede. Hier zitten alle dingen erop en eraan die je voeten in ieder geval nodig hebben. Deze behandeling duurt 45 minuten en in deze tijd worden je voeten gedesinfecteerd, nagels geknipt, eventueel eelt of likdoorns snijden, polijsten van nagels en het glad frezen van de hielen. Er wordt afgesloten met een heerlijke voetenmassage met daarbij een heerlijke crème. Zo zijn je voeten uiteindelijk perfect verzorgd en kunnen ze er weer helemaal tegenaan. We vinden het bij de pedicure in Enschede wel belangrijk dat er hygiënisch te werk wordt gegaan. Daarom werken we met desinfectie. Voor optimale resultaten is het een goed idee om een keer in de paar maanden bij ons langs te komen. 

Afspraak maken

Kunnen je voeten wel een pedicure in Enschede gebruiken? Neem dan gauw contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op de site in te vullen, ons te bellen of een mailtje te sturen. Voor vragen over de pedicure in Enschede kan je uiteraard ook contact opnemen.