010 Web Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

Hier vindt u Ford occasions met veel voordelen

Bij Ardea Auto heeft u keuze uit een ruim aanbod aan Ford occasions. Dit zijn gebruikte wagens van hoge kwaliteit, die via een uitgebreide selectiemethode worden ingekocht. Op de website kunt u door gebruik te maken van een keuzemenu gericht zoeken in het aanbod Ford occasions. Bij vrijwel alle occasions wordt SternGarant meegeleverd. Daarmee heeft u twee jaar lang volledige garantie en dekking op uw auto. Defecte onderdelen worden vervangen of gerepareerd en u bent verzekerd van hulp bij schade, pech of een ongeval.

Voordelen van een Ford occasion

Als u een Ford occasion kiest, bent u, naast de garantie, verzekerd van een aantal voordelen. Zo kunt u via de NAP pas de kilometerhistorie van uw auto inzien en weet u zeker dat de huidige kilometerstand klopt. Ook kunt u zien welk onderhoud de auto in het verleden heeft gehad. Uw auto wordt snel afgeleverd, zodat u kunt gaan genieten van uw Ford occasion. U kunt bij alle vestigingen van Ardea Auto terecht voor service en onderhoud, zodat u nooit ver hoeft te rijden. Naast Ford occasions biedt Ardea Auto u ook een ruim aanbod Ford bedrijfswagens.

Ford bedrijfswagens bieden u alles

Met zestien verschillende vestigingen behoort Ardea Auto bij de grootste Ford bedrijfswagen leveranciers. Voor iedere ondernemer is de juiste Ford bedrijfswagen te vinden. Daarbij maakt het niet uit of u ZZP’er bent of meerdere bedrijfsauto’s nodig hebt. U heeft keuze uit een ruim assortiment Ford bedrijfswagens. De professionele accountmanagers geven u graag advies op maat. U heeft de mogelijkheid uw Ford bedrijfswagens te financieren, waarbij u zelf de looptijd bepaalt en economisch eigenaar van de auto wordt. De financiering wordt afgestemd op uw bedrijfssituatie en u kunt gebruikmaken van investeringsaftrek.

Over Ardea Auto

Ardea Auto levert kwaliteit en service voor de beste prijs. Met meer dan zestien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland is het bedrijf al jarenlang de grootste Ford-dealer in Nederland. Zowel particuliere als zakelijke klanten vinden hier hun Ford occasions of Ford bedrijfswagens voor de beste prijs en met een uitstekende service. Niet voor niets heeft het bedrijf klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ardea Auto maakt deel uit van de Stern Groep en heeft daarom oog voor duurzaam ondernemen. Voor Ford occasions of Ford bedrijfswagens bent u hier aan het juiste adres.