010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Hoe gaat het maken van een digitale pasfoto in zijn werking?

In een tijd waar mobiele telefoons de centrale manier van communicatie zijn, informatie de wereld over verspreidt in een oogwenk, en grote bedrijven waarschijnlijk meer over je weten dan jijzelf, is het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Een digitale pasfoto laten maken is iets waar veel mensen tegenwoordig in contact mee komen. Niet alleen heb je natuurlijk je pasfoto voor id-kaart, ook worden deze digitale foto’s vaak vereist bij een OV-chipkaart, sportpas, en je CV en LinkedIn-profiel. Het proces kan wat verwarrend zijn, maar valt reuze mee als je het een keer hebt meegemaakt. 

 

Veel opties

Er zijn veel verschillende, online diensten waar je terecht kan om een digitale pasfoto te maken. Hierdoor is een digitale pasfoto laten maken eigenlijk vrij makkelijk te doen en duurt het zeker minder lang dan deze fysiek maken. De foto kan op verschillende manieren gemaakt worden: met de webcam van je laptop, met een camera, of met je telefoon. In de app- en playstore zijn er verschillende applicaties die je kunt downloaden om een digitale pasfoto te maken en op te sturen. Deze arriveren dan meestal een paar dagen later voor je deur. Ideaal dus als je bijvoorbeeld snel een pasfoto voor id-kaart nodig hebt. 

 

Makkelijk

Het hele proces van een digitale pasfoto laten maken is vrij intuïtief en kan door de meeste mensen opgepikt worden. Websites hebben doorgaans een ‘digitaal fotohokje’. Dit digitale fotohokje kan je gewoonlijk de hele dag door bezoeken om een foto te maken. Er zijn geen openings- en sluitingstijden, aangezien het draait op een programma. Dit werkt dus wonderen voor mensen met een drukke baan die in de ochtend en middag geen tijd hebben om een pasfoto voor id-kaart te maken bijvoorbeeld. 

 

https://pasfoto.me/