010 Web Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Is een automatische poort een goed idee?

Een automatische poort is een poort die door geopend en gesloten wordt met een elektromagnetisch systeem. Sommige automatische poorten zijn op afstand bestuurbaar, bijvoorbeeld vanuit de receptie van een bedrijf. Ze kunnen ook worden aangestuurd met een zender, of werken met sensoren of camera’s. Sommige mensen laten een transponder in hun auto inbouwen. Met zo’n volautomatische poort hoef je zelfs niet meer op de knop te drukken. De poort “herkent” de auto en opent zich vanzelf.

Een automatische poort klinkt enorm handig. En dat is het ook. Kijk maar eens naar de voordelen.

Voordelen van een automatische poort

 • Gemak
  • Een automatische poort is gemakkelijk. Je hoeft de auto niet uit. Vooral bij regen en wind is dat erg fijn.
 • Inbraakpreventie
  • Met een automatische poort kan iedereen naar binnen die welkom is. Maar ongenode gasten staan –letterlijk- voor een gesloten deur.
 • Ruimtebesparend
  • Een automatische poort wordt vaak uitgevoerd als een schuifpoort. Bij een schuifpoort hoef je geen rekening te houden met een grote draaicirkel. Zo’n poort neemt daardoor maar weinig ruimte in beslag
 • Stijlvol
  • Last but not least, een poort staat voor stijl, luxe en klasse. Met een automatische poort laat je iedereen weten dat je veiligheid belangrijk vindt, maar ook hecht aan een mooie uitstraling.

Professionele installatie

Het installeren van een automatische poort is iets moeilijker dan een traditionele poort. Daardoor is een automatische poort ook iets duurder dan een conventioneel hek. Het loont dus om een beetje te shoppen en meerdere offertes op te vragen. Of je kiest gewoon gelijk voor Automatische Deuren 24.

Wij zijn al ruim 20 jaar dé partner voor het installeren en onderhouden van alle soorten automatische deuren, poorten en hekken. Wij staan voor kwaliteit en werken daarom met automatische deuren, hekken en poorten van de grote merken. Maar we staan ook voor een scherpe prijs. Daarom bieden we allee producten met de beste prijs/kwaliteitverhouding aan. Bovendien beloven we dat je precies weet waar je aan toe bent. Dus ja, een automatische poort is een goed idee!

Wil jij ook een automatische poort zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan? Dan zijn we er voor je.