010 Web Fotografie
Image default
Vakantie

Met een dakdekkersbedrijf hou je het droog

In komedies is het leuk om te zien hoe mensen bij regen met potten en pannen in de weer gaan om al het lekkende water op te vangen. Maar in werkelijkheid zit je daar niet op te wachten.

Schakel een dakdekkersbedrijf in om lekkages snel, effectief en blijvend te verhelpen. Of nog beter: laat een professionele dakdekker regelmatig een dakinspectie uitvoeren en het nodige onderhoud uitvoeren!

Wat kan een dakdekkersbedrijf voor je doen?

De 24/7 calamiteitenlijn is natuurlijk de meest in het oog springende dienstverlening van ons dakdekkersbedrijf. Wanneer, bijvoorbeeld door een storm, je dak het begeeft staan we binnen een paar uur bij je voor de deur om de schade te herstellen.

Ook voor minder urgente reparaties staan de vakmensen van Roofing Service voor je klaar. Ontbreken er dakpannen, is je bitumineuze dakbedekking gescheurd of is er iets anders aan de hand? Wij zorgen dat je dak waterdicht is én blijft.

Schade voorkomen

Als gepassioneerde professionals vinden we het heerlijk om schade aan je dak te herstellen. Er is maar één ding dat we leuker vinden: schade voorkomen.

Door op zijn tijd een dakrenovatie uit te voeren brengen we je oude dak weer in topconditie. Daarna kan je dak nog jarenlang mee. Als je ons dakdekkersbedrijf daarnaast ook periodiek onderhoud laat plegen verleng je de levensduur van je dak nog meer.

Isoleren

Wist je dat je dakdekkersbedrijf ook een goede partner kan zijn bij het isoleren van je woning? We kunnen je helpen door isolatiemateriaal aan te brengen. We doen dit van buitenaf, waardoor je geen binnenruimte verliest. Je ziet er van binnen niets van, behalve als je op je energierekening kijkt. Die valt namelijk een stuk lager uit.

Kies voor kwaliteit

Even snel googlen levert je tientallen dakdekkers op. Maar als het om je dak gaat wil je niet met de eerste de beste in zee. Kies voor een dakdekkersbedrijf dat zichzelf in de praktijk heeft bewezen. Kies Roofing Service Nederland. Met ruim 50 jaar ervaring hebben we een enorme ervaring en expertise opgebouwd. We hebben inmiddels ruim 1500 objecten in heel Nederland onder beheer. Dat zijn 1500 top-daken en minstens zoveel tevreden gebruikers.

Neem contact met ons op en ontdek vandaag hoe Roofing Service Nederland je nog jaren droog houdt!