010 Web Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Is inboedel veilig en verzekerd tijdens de verbouwing?

Is inboedel veilig en verzekerd tijdens de verbouwing?

Het is bijna zover! De verbouwing gaat beginnen en je trappelt van ongeduld en enthousiasme. Minder prettig is dat tijdens de verbouwing je spullen toch vaak in de weg staan. Heb je onlangs een nieuwe woning in Maastricht gekocht, dan is het wijs om zo weinig mogelijk inboedel mee te nemen. Zorg er voor dat je alleen het hoogstnoodzakelijke in je woning aanwezig is. Een bed, een koelkast en uiteraard gereedschap is meestal al voldoende. Sla de rest van je inboedel gewoon tijdelijk op. Opslagruimte Maastricht nodig? Dat is een stuk eenvoudiger dan het lijkt. In dit artikel geven we je tips en meer informatie.

Wat dekt de inboedelverzekering tijdens verbouwingsperiodeSommige inboedelverzekeringen sluiten een verbouwingsperiode uit in de voorwaarden en niet iedereen is daarvan op de hoogte. Je gaat enthousiast aan de slag en ineens zijn je dierbare spullen niet meeverzekerd. En juist tijdens de verbouwing is je inboedel extra kwetsbaar voor diefstal en beschadiging. Negen van de tien keer staan je spullen ook in de weg en moet je ze telkens verplaatsen. Dat is niet alleen vervelend maar ook het risico op beschadigingen wordt daardoor groter. Ook is het niet eenvoudig om ze te beschermen tegen al het stof wat door de verbouwing wordt veroorzaakt. Deuren en ramen staan vaak open. Wie er in- en uitloopt is niet altijd te overzien en daarmee wordt ook de kans op diefstal hoger.

Waar sla je je inboedel op tijdens de verbouwing

Uiteraard zijn er meerdere manieren om je meubels en spullen tijdelijk op te slaan. Wellicht heb je genoeg ruimte in je garage. Dan moet je toch letten op vocht, diefstal en ongedierte. Je inboedel buiten opslaan onder een zeil of overkapping kan eigenlijk alleen in de zomer. Wellicht kun je opslagruimte vragen bij familie of vrienden, een garagebox huren of een tijdelijk opslagruimte huren bij een Self Storage. Dan heb je wel een aanhangwagen of verhuisbus nodig. Zorg er in ieder geval voor dat je inboedel veilig en verzekerd staat opgeslagen zodat je met een gerust hart aan je verbouwing kunt beginnen. Een verbouwingsperiode wordt bij sommige inboedelverzekeraars uitgesloten, dus controleer vooraf de voorwaarden van je inboedelverzekering. Opslagruimte Maastricht nodig? BOOBOX opslagservice slaat je inboedel op voor zo lang als nodig. Dit kan dus voor enkele dagen, weken, maanden of nog langer indien nodig. Geef dit wel meteen door bij je verzekeringsmaatschappij.

Boobox mobiele opslagruimte Maastricht huren

Bij BOOBOX maken ze het je zo goedkoop en makkelijk mogelijk. Het aantal benodigde mobiele opslagboxen huur je eenvoudig en snel online. Je geeft het adres op waar Boobox je inboedel moet komen ophalen. Inladen voor de deur van je woning is het enige wat je zelf hoeft te doen. Vervolgens haalt Boobox je spullen op en slaat ze veilig en verzekerd voor je op in het opslagdepot. Wanneer je verbouwing klaar is, dan wil je je inboedel natuurlijk zo snel mogelijk retour. Je geeft online door wanneer Boobox je inboedel retour moet leveren en het enige wat je hoeft te doen is uitladen. Mobiele opslagboxen van Boobox huur je al vanaf €69 per maand. Kijk op de website boobox.nl voor meer informatie over opslagruimte Maastricht huren. Heb je vragen, neem dan gewoon contact op en bel 0475-476319.

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/