010 Web Fotografie
Image default
Bedrijven

Koffer slot kopen bij de slotenspecialist 1001sloten

Een koffer slot gebruik je wanneer je op reis gaat. Wanneer je op reis gaat met het vliegtuig is het altijd aan te raden om je koffer af te sluiten met een hangslotje. Toch valt het ook aan te raden de bagage te beveiligen wanneer u met de auto, boot of trein reist.

Een extra beveiliging kan tijdens een reis geen kwaad. Op vakantie of een zakenreis, het is altijd fijn om zo min mogelijk omkijken naar de bagage te hebben. Voor reizen naar bijvoorbeeld de verenigde staten zijn er speciale TSA-sloten gemaakt.

Koffer beveiligen met een TSA slot

Een TSA slot kan worden opengemaakt door een douane. De douane mag een hangslot altijd openen indien zij hier de nood toe zien. Dus ook een gewoon hangslot mag open gebroken worden. Hierdoor is een TSA slot de ideale oplossing.

Doordat de TSA cijfersloten een sleutelgat hebben, kan de douane met een loper altijd in de koffer. Dit bespaard een hoop schade wanneer de koffer open moet. Een koffer met een gewoon hangslotje wordt vaak met veel geweld open gebroken. Zo zijn uw eigendommen een stuk minder zeker om aan te komen op de bestemming.

Koffer slot met cijfercombinatie

Voor extra gemak hebben de koffer slotjes een combinatiecode. De combinatie is zeer gemakkelijk zelf in te stellen en bestaat uit 3 cijferrollen. Zo zijn er tot wel 1000 verschillende mogelijkheden mogelijk.

Je spullen zijn veilig met een koffer slot van 1001sloten

1001sloten werkt samen met de grote leveranciers in de slotenwereld. Met jarenlange expertise is het beste assortiment opgesteld. Met een koffer slot van 1001sloten weet u dat er een kwaliteit beveiliging op de koffer zit.

Zoek je nou een koffer slot om op reis te gaan? Bestel dan snel jouw koffer slot bij 1001sloten.

https://www.1001sloten.nl/