010 Web Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koffiemachine op locatie? Dat kunnen wij als de beste!

Ben je opzoek naar een koffiemachine op jouw locatie? En dat voor een scherpe prijs? Zoek niet verder! Onze barista’s zijn getraind om met het beste apparatuur te werken en u te verwennen met een heerlijk bakkie! Ben je benieuwd hoe dat nou allemaal precies werkt? Bekijk dan deze pagina over onze koffie catering.

Koffiemachine op locatie, wat houd het in?

Wij leveren het volledige plaatje. We leveren een schitterende bar, met een getrainde barista, de beste koffiebonen, alle tools en de gezelligste sfeer. Er is keuze uit verschillende bars, we hebben voor elk evenement een passende bar. Onze barista’s bouwen zelf de bar op, draaien de koffiebar en bouwen daarna weer alles af. oftewel, u hoeft zelf niks te doen. Onze koffiemachines kunnen alle verschillende soorten koffie zetten. Denk bijvoorbeeld aan een cappuccino, een American of een lekkere espresso. Wat naast de koffiebar een leuke extra is, is een koffieprinter. Deze printer kan je eigen hoofd op de cappuccino printen. Dit geeft een echte wauw reactie bij uw gasten.

Wat voor een bonen gebruiken wij?

Wij gebruiken een blend die speciaal door een koffiebrander uit Nijmegen voor ons is samengesteld. De koffiebonen die we gebruiken komen uit 3 verschillende bonen die uit Brazilië, Guartamala en Honduras. Eerlijk en duurzaam, dat vinden wij zeer belangrijk. Onze bonen zijn dan ook eerlijke bonen. De boer krijgt hier een eerlijke prijs voor. Op onze site staat een filmpje waarin alles over onze koffieblend wordt uitgelegd, twijfel niet en bekijk het filmpje hier! Ben je volledig overtuigd na dit verhaal? vraag dan hier je offerte aan!!

https://www.barcompany.nl/