010 Web Fotografie
Image default
Huishoudelijk

Lekkage in Rotterdam, wie belt u?

Stel u heeft last van een lekkage in Rotterdam. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Loodgieter Rotterdam staan 24/7 voor u klaar. Een lekkage is een zaak die niet altijd tot de volgende dag of soms zelfs tot de volgende ochtend kan wachten. Juist daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en kunt u ons ten alle tijden telefonisch bereiken. Wij zorgen ten alle tijden dat uw lekkage binnen de kortste keren verholpen is en dat u weer rustig kunt slapen.

 

Waarom Loodgieter Rotterdam?

Loodgieter Rotterdam gaat ten alle tijden zeer zorgvuldig te werk. Wij beschikken over de juiste kennis en met een enorme bak aan ervaring in het vak hebben we met vrijwel iedere situatie al wel eens te maken gehad. Dit zorgt er dan ook voor dat we altijd de juiste, snelste, beste en efficiëntste oplossing voor u naar voren kunnen brengen. Daarnaast werken wij met een betaalbaar uurtarief. Daar tegenover wordt echter wel ten alle tijden topkwaliteit geleverd. Wij zijn gespecialiseerd in alle klussen als het gaat om lekkages, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere klussen die te maken hebben met bijvoorbeeld uw CV ketel of uw dak. Onze werkwijze is onder normale omstandigheden met een offerte. Nadat u heeft aangegeven wat u exact nodig heeft brengen wij een prijs naar voren waarmee u akkoord kunt gaan. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid de offerte af te wijzen. Wij doen er ten alle tijden alles aan betaalbare bedragen naar voren te schuiven. Wij vertrekken pas bij u wanneer uw probleem is opgelost. Wanneer er sprake is van spoed is een offerte echter niet nodig. In dat soort situaties staan wij binnen een mum van tijd bij u voor de deur.

 

De diensten

Als ervaren loodgieter leveren wij verschillende diensten. Uiteraard kunt u bij ons terecht met alle soorten lekkages. Hieronder kunnen bijvoorbeeld lekkages met betrekking tot de kraan vallen, maar ook gaslekkages of daklekkages. Gaslekkages zijn uitstekende voorbeelden van spoedgevallen die vaak niet kunnen wachten. Ook een daklekkage kan voor behoorlijke problemen zorgen en als de lekkage groot is kan het zelfs materiële schade tot gevolg hebben. Dit willen we uiteraard voorkomen. Verder zijn wij tevens gespecialiseerd in vochtbestrijding en de aanleg van leidingen en CV ketels. Ook voor reparaties hiervan kunt u terecht bij ons. Ook lekdetenties en het ontstoppen van de sanitair behoren net zoals het aanleggen en repareren van de sanitair tot onze diensten. Verder kunt u altijd bij ons terecht met problemen met de geiser of de boiler. Ook alle installatiewerk met betrekking tot bijvoorbeeld de keuken voeren wij uit. Voor al deze diensten is vakmanschap nodig en dat brengen wij dan ook met ons mee. Voor meer informatie of om contact met ons op te nemen kunt u gerust terecht op onze website

 

https://loodgieter-rotterdam.nu/