010 Web Fotografie
Image default
Entertainment

Mag jij dit jaar een evenement organiseren? Bij Rent & Event in Volendam kun je tal van activiteiten

Het aanbod van activiteiten is gigantisch bij het grootste evenementenbureau van Volendam. Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam.

 

Huurfietsen in Volendam

Rent & Event biedt Fietsverhuur volendam aan voor iedereen. Je hebt een gevarieerd assortiment fietsen die verhuurd worden vanaf de dijk van Volendam. Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen boeken

 

Chopper verhuur Volendam

Verreweg het populairste uitje in Volendam is wel de elektrische scooter. Cross lekker rond in de omgeving van Volendam. De scooters rijden 25 kilometer per uur. Een rijbewijs is wel verplicht. Daarnaast kun je ook genieten van tal van andere Arrangementen in Volendam.

 

Familieuitjes in Volendam

Met de kids op stap? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje uit. Een kinderspeurtocht, bezoek aan een klompenmakerij of gewoon lekker rondwandelen. Er is genoeg te beleven.

 

Evenementen voor bedrijven

Elk bedrijf heeft eens per jaar een Bedrijfsuitje Volendam. De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, ga naar de escaperoom, of huur een elektrische fatbike. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief een lunch.

 

Teamuitjes Volendam

Elk hockey team heeft eens per jaar een bedrijfsevenement. De medewerkers van Rent & Event staan klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Huur een E-chopper, ga naar de escaperoom, of huur een elektrische fatbike. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief overnachting, overnachting of overnachting.

 

Activiteiten in

Een Dagje Volendam ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. De

arrangementen zijn te boeken voor kleine maar ook hele grote groepen. De arrangementen zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te beleven. Met zijn allen een escapetour doen door de stad, fietstochten, Met zijn allen een escapetour doen door de stad, ontdek ze snel.}

 

Is je interesse gewekt?

Laat ons weten wat jullie willen en de collega’s van Rent & Event maken een passend aanbod voor een perfect uitje. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het mooie Volendam!